Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

De eindstrijd

Andrea Cremer (auteur), Jeannet Dekker (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Ren, het alfamannetje van Calla's roedel, heeft zich bij haar aangesloten in de strijd tegen de Hoeders. Dat maakt de keuze van Calla tussen Ren of haar geliefde Shay nog moeilijker.
Extra subject
Tor, Calla (personage)
Titre
De eindstrijd
Auteur
Andrea Cremer
Traducteur
Jeannet Dekker
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Bloodrose
Édition
2
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2013 | Autres éditions
363 p. : ill.
ISBN
9789022560273 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Onder aanvoering van Calla voeren de Wakers en de Zoekers oorlog tegen de Hoeders; de demonen die over de wolven heersen. Ren, het alfamannetje van Calla’s roedel, heeft zich bij haar aangesloten. Dat brengt haar in een lastig pakket, want kiest zij voor haar levensmaatje Ren of voor haar geliefde Shay? De twee alfa’s vechten om Calla, maar ze wil pas kiezen als alles voorbij is. Tijdens de oorlog bloeien meer liefdes op en terwijl de verliefden kletsen, grapjes maken, plagen en kussen trekken ze ten strijde. Aangezien de Hoeders de natuur hebben gemanipuleerd, bestaan de tegenstanders niet alleen uit wolfmensen, maar ook uit andere mutanten. De spannende strijd, waarin zware verliezen te betreuren zijn, heeft voor Calla verstrekkende gevolgen. Dit boek is het slot van de trilogie 'Nachtschade'* en sluit naadloos aan op deel twee en is daardoor niet los te lezen. Aantrekkelijk boek voor meiden, want het dilemma van Calla maakt dat de romantiek van elke pagina afspat, terwijl jongens v…Lire la suite

À propos de Andrea Cremer

Andrea Cremer, née le 1978 est une écrivaine et enseignante américaine. Elle a, notamment écrit les séries Nightshade et Le secret de l'inventeur. Née dans le Wisconsin, elle enseigne l'histoire au Macalester College.

Liens externes

  • Ressources relatives à la littérature :
    • NooSFere
    • (en) The Encyclopedia of Science Fiction
    • (en) Internet Speculative Fiction Database

Suggestions