Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

De keuze

Andrea Cremer (auteur), Jeannet Dekker (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Calla Tor ontwaakt in het hol van haar aartsvijanden, de Zoekers. Ze denkt dat haar dagen geteld zijn, maar dan doen ze haar een aanbod. Als Calla haar voormalige meesters vernietigt, kan ze niet alleen de roedel redden, maar ook haar grote liefde.
Titre
De keuze
Auteur
Andrea Cremer
Traducteur
Jeannet Dekker
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Wolfsbane
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2012 | Autres éditions
334 p.
ISBN
9789022560266 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Tijdens hun vlucht zijn Calla (17) en Shay meegenomen door de Zoekers, hun grootste vijand. Calla is een Waker en opgevoed om tegen de Zoekers te vechten. Zij hebben echter respect voor Calla en ook voor Shay die de 'Telg' is, de sleutelfiguur met mythische krachten. Gezamenlijk trekken zij op tegen de Hoeders die de bron van het kwaad zijn. Calla’s eerste doel is haar roedel redden. De Zoekers bieden aan te helpen, maar tijdens de reddingspoging gaat het volledig mis. Tweede deel in de serie 'Nachtschade'*. Het verhaal is zelfstandig te lezen en bestaat uit drie delen. Deel een bevat met name dialogen met korte terugblikken en logische verklaringen voor de mysterieuze zaken. Bijvoorbeeld de 16-jarige Adne die met magische weerfrieten de ene plek met de andere kan verbinden. Calla wantrouwt de Zoekers en haar wolvenintuïtie komt in het verhaal mooi tot uiting. Deel twee gaat over de reddingspoging, is bloedspannend en zit vol actie. Het derde deel is kort en een opmaat voor het volgen…Lire la suite

À propos de Andrea Cremer

Andrea Cremer, née le 1978 est une écrivaine et enseignante américaine. Elle a, notamment écrit les séries Nightshade et Le secret de l'inventeur. Née dans le Wisconsin, elle enseigne l'histoire au Macalester College.

Liens externes

  • Ressources relatives à la littérature :
    • The Encyclopedia of Science Fiction
    • Internet Speculative Fiction Database
    • NooSFere
  • Portail de la littérature américaine
  • Portail de la fantasy et du fantastique