Livre
Néerlandais

Adobe Photoshop CC

Andrew Faulkner (auteur), Conrad Chavez (auteur)

Adobe Photoshop CC Classroom in a Book behandelt in vijftien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Photoshop. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe Photoshop CC. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent.

  • Leer digitale foto's te corrigeren, verbeteren en vervormen, af
Sujet
Photoshop CC
Titre
Adobe Photoshop CC
Auteur
Andrew Faulkner Conrad Chavez
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Adobe Photoshop CC classroom in a book
Éditeur
[Culemborg]: Van Duuren Media, 2018
X, 388 p. : ill.
ISBN
9789463560450 (paperback)
Placing suggestion
527.5 (SISO) Software ; Software (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 17 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Twee boeken over Photoshop CC springen met kop en schouders boven de rest uit: het handboek 'Het Adobe Photoshop CC-boek voor digitale fotografen'* van Scott Kelby en dit cursusboek van Andrew Faulkner & Conrad Chavez, de tweede editie van een boek met dezelfde titel uit 2013. De inhoud is niet veel veranderd: van een verkenning van de gebruikersomgeving via fotocorrecties, selecties, lagen, maskers en kanalen naar ontwerpen, tekenen, schilderen, video en afdrukken. Echter, aan Photoshop is sinds 2013 dusdanig veel veranderd, verbeterd en toegevoegd dat het volgen van de cursussen met het boek uit 2013 te lastig wordt. Het boek beschrijft vijftien gedegen cursussen – waarvan de oefenbestanden van de website van de uitgever gedownload kunnen worden – en die samen zeventien uren cursustijd vergen. Elke cursus eindigt met herhalingsvragen en de antwoorden daarop. Het boek is volledig in kleur met vele – voor senioren te kleine – menu-afbeeldingen. Achterin bijlagen met gereedschapset, sn…Lire la suite

À propos de Andrew Faulkner

Andrew Michael Faulkner (né le 12 septembre 1992 à Aiken, Caroline du Sud, États-Unis) est un lanceur gaucher de la Ligue majeure de baseball.

Carrière

Andrew Faulkner est repêché par les Rangers du Texas au 14e tour de sélection en 2011.

Il fait ses débuts dans le baseball majeur comme lanceur de relève des Rangers le 31 août 2015 face aux Padres de San Diego. Il joue 20 matchs au total pour Texas en 2015 et 2016, toujours comme lanceur de relève, et sa moyenne de points mérités s'élève à 4,41 en 16 manches lancées.

Notes et références

En lire plus sur Wikipedia