Een man die al jaren aan kanker lijdt besluit dat hij wil sterven. Zijn vrouw, zoon en dochter reageren heel verschillend op de situatie.
Titre
Lullaby / written and directed by Andrew Levitas
Directeur
Andrew Levitas
Compositeur
Patrick Leonard
Acteur
Garrett Hedlund Richard Jenkins Jessica Brown Findlay Anne Archer Jennifer Hudson 1981- Jessica Barden Terrence Howard Amy Adams
Langue
Anglais
Éditeur
Just Entertainment, © 2013
1 dvd-video
Durée
117 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983102729

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 24 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Regiedebuut van acteur-producer-schrijver Andrew Levitas met o.a. Garret Hedlund (Inside Llewyn Davis) en Richard Jenkins (Bone Tomahawk). De niet zo succesvolle muzikant Jonathan keert terug uit Los Angeles naar zijn geboortestad New York, omdat zijn vader, die al twaalf jaar aan kanker lijdt, gevraagd heeft om hem binnen 48 uur van de beademingsmachine te halen. Jonathan heeft al tijden weinig contact met zijn vader, een rijke zakenman. Zus Rachel (Anne Archer), advocate, begint een juridische procedure om de euthanasie van haar vader te verbieden. De meeste scènes spelen zich in het ziekenhuis af. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch. Sheri Linden (hollywoodreporter.com) schrijft dat Levitas belangrijke vragen aanroert, maar ze oppervlakkig en clichématig behandelt. Ook de sterke cast komt volgens Linden niet tot zijn recht, met uitzondering van Jenkins als patriarch. Haar conclusie: 'As a dying man, Richard Jenkins breathes life into a stillborn drama.'

À propos de Andrew Levitas

Andrew Levitas est un acteur et réalisateur américain, né le 4 septembre 1977 à New York, New York, États-Unis. Il est principalement connu pour son rôle de Michael, le petit-ami mannequin de Maggie dans la série Une nounou d'enfer.

Filmographie

Acteur

  • 1997:In and Out de Frank Oz
  • 1997-1998: Une nounou d'enfer : Michael
  • 1999: La Vie à cinq : Cameron Welcott
  • 2000: Psycho Beach Party de Robert Lee King : Protoloney
  • 2003: Hellbent de Paul Etheredge : Chaz
  • 2005: Beauty Shop de Bille Woodruff : Stacy
  • 2009: The Box de Richard Kelly : Black Op
  • 2011: Bad Actress de Robert Lee King : George Apodaca
  • 2011: Le Jour où je l'ai rencontrée de Gavin Wiesen : Javier

En lire plus sur Wikipedia