Livre Anglais

The 78-storey treehouse

Andy Griffiths (auteur), Terry Denton (dessinateur)

The 78-storey treehouse

Andy Griffiths (auteur), Terry Denton (dessinateur)
  • 9-11 ans et plus
Genre:
Dans la série:
Andy en Terry krijgen bezoek van filmmaker Mr. Bigshot, die een film van hun boomhut wil maken. Maar waarom heeft hij alleen interesse in Terry? Vanaf ca. 9 jaar.
Sujet
Boomhutten
Titre
Andy Griffiths
Dessinateur
Terry Denton
Langue
Anglais
Éditeur
London: Macmillan Children's Books, 2017
375 p. : ill.
9781509833757 (paperback)

Aussi en format :

Livre: Anglais, Néerlandais
Braille: Néerlandais
Daisy: Néerlandais

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 10 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het zesde deel* over een nog steeds uitdijende (telkens met dertien verdiepingen) boomhut, nu met 78 verdiepingen. Ook nu weer zijn Andy en Terry de bewoners en de makers van het verhaal. Er is wederom een deadline voor het schrijven van een (dit) boek en een aankondiging van het volgende deel (met 91 verdiepingen en een nieuw personage: Madame Know-it-all). Onderwerp is (naast de dertien nieuwe verdiepingen) het maken van een Treehouse-film waarbij de filmmaker alleen geïnteresseerd blijkt in Terry en niet in Andy. Verder spelen spionerende koeien een belangrijke rol. Ook in dit deel zijn er meer tekeningen dan tekst, wat het boek erg aantrekkelijk maakt voor tegenstribbelende lezers (die opeens heel snel een boek uit zullen lezen). De humor is niet alleen geschikt voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen leuk. Technisch en inhoudelijk is de doelgroep lezers vanaf ca. 9 jaar tot eind basisschool. Ook zeer geschikt voor lezers die Engels als vreemde taal leren.