Romantische komedie waarin een New Yorkse liefdesexpert 'kansloze' mannen aan mooie vrouwen weet te koppelen. Totdat hij hopeloos verliefd wordt op een carrièrevrouw, dan blijkt dat hij zelf ook de nodige liefdesadviezen kan gebruiken
Titre
Hitch
Directeur
Andy Tennant
Scénariste
Kevin Bisch
Acteur
Will Smith
Langue
Anglais
Éditeur
[Hilversum]:: Sony Pictures Home Entertainment, 2014
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2005
Durée
113 min.
Note
Taalkeuze: Engels, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Engels, Arabisch, Bulgaars, Kroatisch, Grieks, Hebreeuws, Hindi, IJslands, Roemeens, Servisch, Sloveens, Turks
EAN
8712609764253

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse speelfilm uit 2005 van regisseur Andy Tennant. Met in de hoofdrollen Will Smith en Eva Menders. Alex 'Hitch' Hitchens is een New Yorkse praatjesmaker die vrouwen door en door kent. Als liefdesexpert lukt het hem zelfs 'kansloze' mannen aan mooie vrouwen te koppelen. Maar wanneer hij hopeloos verliefd wordt op een carrièrevrouw blijkt hij zelf ook de nodige liefdesadviezen te kunnen gebruiken. Jan Pieter Ekker (Volkskrant 10-3-'05): 'Hitch is een romantische komedie waarin cliché op cliché wordt gestapeld en het moralistische einde zich lang van tevoren aankondigt. (...) Dat Hitch nog enigszins de moeite waard is, is de verdienste van Will Smith en Eva Mendes .' Fritz de Jong (Filmkrant, maart 2005): 'Regisseur Andy Tennant bewees eerder met Fools rush in en Sweet home Alabama dat hij prima uit de voeten kan met dit soort flinterlichte romcoms.' Remke de Lange (Trouw 10-3-'05): '(...) een prettig voortkabbelend niemendalletje.'

À propos de Andy Tennant

Andrew Tennant, plus connu sous le surnom de Andy Tennant, est un acteur, producteur, réalisateur et scénariste américain né le 15 juin 1955 à Chicago, dans l'Illinois (États-Unis).

Filmographie

comme réalisateur

  • 1990 : Ferris Bueller (série télévisée)
  • 1992 : Keep the Change (TV)
  • 1992 : Desperate Choices: To Save My Child (TV)
  • 1993 : L'Histoire d'Amy Fisher (The Amy Fisher Story) (TV)
  • 1993 : South of Sunset (TV)
  • 1995 : Sliders : Les Mondes parallèles (TV) : Un Monde selon Lenine (Pilot)
  • 1995 : Papa, j'ai une maman pour toi (It Takes Two)
  • 1997 : Coup de foudre et conséquences (Fools Rush InEn lire plus sur Wikipedia