Jeu vidéo
Multilingue

Assassin's creed : origins

Assassin's creed : origins

Plate-forme:
Het Oude Egypte was ooit een welvarend en invloedrijk rijk, nu een samenleving in verval. Duik in dit mysterieuze deel van de geschiedenis en ontdek de geheimen van de grote pyramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – beschreven in verloren hiërogliefen – het ontstaan van het broederschap van de Assassins.
Titre
Assassin's creed : origins
Langue
Multilingue, Anglais, Français
Éditeur
Ubisoft Entertainment, © 2017
1 blu-ray + boekje
Fiche technique
1 player; network features; 50GB minimum; Dualshock©4 vibration function; PS4 remote play supported; HD video output 720P-1080i-1080P; PS4 Pro Enhanced
Note
Engelstalige game met Nederlandstalige ondertitels; jeu en français
EAN
3307216025818
Placing suggestion
621.8 (SISO) Spel ; Games (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 37 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het nieuwste deel in de populaire avonturen-actiegame neemt je mee naar het Oude Egypte. Als speler ga je op missie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Het doel is de geheimen te ontdekken van grote pyramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en het ontstaan van het broederschap van de Assassins. De keuzes die je tijdens het spel maakt, hebben invloed op het verloop van het verhaal waardoor de speler meerdere verhaallijnen kan meemaken. Het verhaal blijft één van de sterkste punten van de gehele serie. Afwisseling is ook een van de kenmerken: vechten, springen en puzzelen, het wisselt elkaar continu af. Door de combinatie van vechten, klimmen, puzzels, etc. is dit een game die geschikt is voor een breed publiek.