DVD
Anglais
Drie filmproducers willen wel investeren in een nieuwe film op voorwaarde dat hun vriendin de hoofdrol speelt
Titre
Mistress / written and dir. by Barry Primus
Directeur
Barry Primus
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2002
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1992
Durée
110 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling : Nederlands
EAN
8715664003282

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 3 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 1992 van regisseur Barry Primus, met Robert DeNiro, Danny Aiello en Martin Landau. Marvin is een filmregisseur met een visie en een fantastisch script voor een nieuwe film. Hij wordt geïntroduceerd bij drie rijke producers die allemaal wel in de film willen investeren, maar op voorwaarde dat hun vriendin de hoofdrol speelt. De Speelfilmencyclopedie geeft twee sterren. De dvd bevat geen extra's.

À propos de Barry Primus

Barry Primus (né le 16 février 1938 à New York) est un acteur, scénariste et réalisateur de cinéma et de télévision américain.

Biographie

Filmographie partielle

Cinéma

  • 1968 : The Brotherhood
  • 1970 : Portrait d'une enfant déchue (Puzzle of a Downfall Child)
  • 1971 : Le Baron rouge (Von Richthofen and Brown) de Roger Corman
  • 1972 : Bertha Boxcar (Boxcar Bertha)
  • 1977 : New York, New York de Martin Scorsese
  • 1978 : Avalanche de Corey Allen
  • 1979 : Heartland
  • 1979 : The Rose
  • 1980 : Jeux érotiques de nuit (Night Games) de Roger Vadim
  • 1984 : La Rivière (En lire plus sur Wikipedia