Leven en liefdes van twee stellen in New York
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2007
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2005
Durée
ca. 95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626031499

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 10 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie uit 2006 van Bart Freundlich, met David Duchovny, Julianne Moore, Billy Crudup en Maggie Gyllenhaal. Het verhaal speelt zich af in new York. Rebecca en Tom zijn getrouwd. Zij is actrice en hij doet het huishouden. Haar broer Tobey wil zich niet binden aan zijn vriendin Elaine, die romanschrijfster wil worden. Als het met beide relaties volledig mis dreigt te gaan, maken beide stellen zich op om de magie van romantiek en verliefdheid te ontdekken. Stella Papamichael (BBC Movie review,i) geeft 3 (van 5) sterren : 'Thankfully, David Duchovny en Julianna Moore make an engaging double-act and an undercurrent of droll (red./ amusant) humour keeps things zipping along quite amiably for the most part.'

À propos de Bart Freundlich

Bart Freundlich est un réalisateur, scénariste et producteur américain né le 17 janvier 1970. Il est l'époux de l'actrice Julianne Moore.

Filmographie

  • 1993 : A Dog Race in Alaska
  • 1994 : Hired Hands
  • 1997 : Back Home (The Myth of Fingerprints)
  • 2001 : World Traveler
  • 2004 : Les Petits Braqueurs (Catch That Kid)
  • 2006 : Chassé-croisé à Manhattan
  • 2007-2014 : Californication (série TV)
  • 2008 : Family Practice (TV)
  • 2009 : Mon babysitter (The Rebound)
  • 2016 : Wolves (en)
  • 2019 : After the Wedding

Liens externes

Suggestions