Nancy, 34 jaar en single wordt door Jack, gescheiden veertiger, aangezien voor zijn blind date.
Titre
Man up
Directeur
Ben Palmer
Compositeur
Dickon Hinchliffe
Acteur
Simon Pegg Lake Bell
Langue
Anglais
Éditeur
E One, 2015
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 85 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045245337

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Britse romantische komedie van Ben Palmer (The inbetweeners) met Simon Pegg (Hot fuzz) en de Amerikaanse Lake Bell (In a world). Nancy is 34 jaar, alleenstaand en onhandig in de liefde en het leven. Op weg naar het huwelijksfeest van haar ouders in Londen loopt ze op het station Jack tegen het lijf, een gescheiden veertiger die haar aanziet voor zijn blind date, een veel jongere en sportievere vrouw. Nancy laat hem in de waan, waarna ze samen het uitgaansleven in duiken. De recensenten geven allemaal 3 sterren. Anton Slotboom (Algemeen Dagblad 4-6-'15) schrijft: 'De chemie tussen deze twee spat al snel van het scherm. Man Up is een aanstekelijke Britse romantische komedie die zich in één lange avond afspeelt en die vooral wordt gedragen door het sterke acteerwerk. (...) Het daverende slot van deze romantische komedie zie je van mijlen ver aankomen, maar die voorspelbaarheid maakt Man Up bepaald niet minder hartverwarmend.'

À propos de Ben Palmer

Ben Palmer est un réalisateur britannique pour le cinéma et la télévision, connu principalement pour Les Boloss (The Inbetweeners Movie) et Man Up.

Filmographie

  • Bo' Selecta! (2002–06)
  • Les Boloss : Loser attitude (The Inbetweeners) (2009–2010)
  • Les Boloss (The Inbetweeners Movie) (2011)
  • Man Up (2014)
  • SunTrap (2015–)

Notes et références

  • (en) Cet article est partiellement ou en totalité issu de l’article de Wikipédia en anglais intitulé « Ben Palmer » (voir la liste des auteurs).


Suggestions