Livre
Néerlandais

Sharing : gezonde wereldgerechten om te delen

Benoit Dewitte (auteur), Toni De Coninck (auteur), Heikki Verdurme (photographe)

Wanneer twee visionaire ondernemers elkaar ontmoeten, hangt er altijd wel magie in de lucht. Sterrenchef Benoit Dewitte ging in zee met Alain Brossé om de catering te verzorgen voor Welkin & Meraki, de eerste wereldwijde aanbieder van 'vijfsterren serviced offices'. Benoit stelde een heerlijke en innovatieve menukaart samen, grotendeels volgens het sharing-principe.

In dit boek ga je

Sujet
Gerechten
Titre
Sharing : gezonde wereldgerechten om te delen
Auteur
Benoit Dewitte Toni De Coninck
Photographe
Heikki Verdurme
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tielt: Lannoo, 2019
179 p. : ill.
Note
Sterrenchef Benoit Dewitte ging in zee met Alain Brossé om de catering te verzorgen van Welkin & Meraki, de eerste wereldwijde aanbieder van 'vijfsterren serviced offices'. Hij stelde een innovatieve menukaart samen, grotendeels volgens het sharing-principe. In deze publicatie zijn de recepten te vinden van deze gerechten om te delen, van ontbijt tot diner.
ISBN
9789401462594 (hardback)
Placing suggestion
629.2 (SISO) Kookboeken ; Kookboeken (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In dit rustig vormgegeven kookboek deelt sterrenkok Benoit Dewitte recepten van gerechten die niet alleen in het restaurant van de gebroeders Dewitte worden geserveerd, maar ook in de catering van een bedrijf dat op diverse locaties luxe kantoorruimte verhuurt. De recepten bevatten vaak veel ingrediënten en diverse apart te bereiden onderdelen. De instructies zijn beknopt, Dewitte gaat ervan uit dat de gebruiker van zijn boek een ervaren koker is met goede keukenapparatuur. Behalve voor pastadeeg verstrekt Dewitte geen recepten voor andere deegsoorten. Er is geen overzicht van de opgenomen recepten, en het register biedt te weinig om daarin van dienst te zijn. De onderlinge samenhang binnen het boek had meer aandacht kunnen gebruiken, zoals de basisrecepten waarvan sommige ontbreken (kippenbouillon) en andere ook in de recepten zijn opgenomen (basilicumolie), een overzicht van de recepten en een goed opgebouwd register. Afgezien daarvan biedt Dewitte leuke, vaak lichte recepten waar d…Lire la suite

Suggestions