Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:
In het modelstadje Waywarrd Pines heeft de sheriff de inwoners ingelicht over de schijndood waaruit zij zijn opgewekt.
Titre
Verlaten
Auteur
Blake Crouch
Traducteur
Yolande Ligterink
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The last town
Édition
1
Éditeur
Uithoorn: Karakter, 2014
318 p.
ISBN
9789045204277 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dit derde en vermoedelijk laatste deel van de Wayward Pines trilogie van de Amerikaanse auteur van thrillers, horror en fantasy is niet echt zelfstandig te lezen. In het modelstadje Wayward Pines heeft sheriff Ethan Burke de niets vermoedende inwoners ingelicht over de schijndood waaruit zij eeuwen later zijn opgewekt en ze moeten nu de strijd aanbinden met monsters die het laatste stadje op aarde binnendringen. De haast niet te winnen strijd op leven en dood met gruwelijke slachtpartijen wordt doorvlochten met de relaties van vriend en vijand zoals het verleden van Burke en zijn gezin en zijn uit het bos opgedoken rivaal. In de wanhopige overlevingsstrategie worden de personages iets verder ingevuld, maar het geheel blijft oppervlakkig. De plot is nog rechtlijniger dan de vorige delen, de hoofdstukken zijn kort en de vlotte stijl met veel dialoog is simpel. Voor de liefhebbers van dit soort fantasy is het open einde waarschijnlijk bemoedigend. De beide eerdere delen zijn 'Verloren' e…Lire la suite

À propos de Blake Crouch

CC BY-SA 3.0 - Image by Gage Skidmore

Blake Crouch, né en 1978 à Statesville en Caroline du Nord, est un romancier américain de science-fiction, d'horreur et de thrillers.

Biographie

Œuvres

Série Wayward Pines

  1. Wayward Pines - Livre 1, J'ai lu, 2015 ((en) Pines, Thomas & Mercer, 2012), trad. Patrick Imbert, 285 p. (ISBN 978-2-290-07771-9)
  2. Wayward Pines - Livre 2, J'ai lu, 2015 (En lire plus sur Wikipedia