Na een avondje stappen wordt de jonge studente Eva ontvoerd en vastgeketend aan een bed in een kelder. Zij wordt prima verzorgd, maar iedereen die haar gaat zoeken, wacht een gruwelijk lot.
Sujet
Ontvoeringen
Titre
Claustrofobia
Directeur
Bobby Boermans
Compositeur
Herman Witkam
Acteur
Dragan Bakema Carolien Spoor Thijs Römer
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Bridge, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2011
Durée
87 min.
EAN
8711983957558

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 17 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Nederlandse psychothriller uit 2011, regiedebuut van Bobby Boermans, met Dragan Bakema, Alison Carrol, Jappe Claes, Ernst Dekker e.a. De film kwam tot stand met steun van de Maag Lever Darm Stichting en is bedoeld als ludieke en bloederige actie om orgaandonoren te werven. De film was gratis online te bekijken en is niet in de bioscoop geweest. De mooie jonge studente Eva vindt een prachtig appartement in Amsterdam. Na een avondje stappen belandt Eva met haar vriendin Cynthia in het appartement van haar charmante buurman Alex. Cynthia doet haar uiterste best om de buurman voor zich te winnen en Eva gaat alleen naar huis en valt in een diepe slaap. Enkele uren later ontwaakt zij in een kelder vastgeketend aan een bed. Ze wordt door haar ontvoerder prima verzorgd, maar iedereen die naar haar op zoek gaat, staat een vreselijk lot te wachten. Merel Hurkmans (Metro 9-6-'11) geeft 4 ( van 5) balletjes: 'Regisseur Bobby Boermans maakt met deze film zijn regiedebuut en dat heeft hij niet slec…Lire la suite

À propos de Bobby Boermans

Bobby Boermans, né le 1er septembre 1981 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Carrière

Il est le fils de l'acteur et réalisateur Theu Boermans et le beau-fils de la réalisatrice Paula van der Oest. Il est le demi-frère de l'acteur Thijs Boermans.

Filmographie

  • 2007 : Beyond the Pretty Door
  • 2011 : Claustrofobia
  • 2011 : Broeders
  • 2013 : App (en)
  • 2013 : Roffa
  • 2015 : Hallo bungalow (producteur)
  • 2016 : Fissa (sur un scénario de Martjin Hillenius)
  • 2016 : Amour et préjugés (producteur)

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions