Na alle perikelen met haar vorige buren ontwaakt Eva uit haar coma en keert terug naar huis. Ze ontmoet haar nieuwe buren die een geheim met zich mee blijken te dragen.
Titre
Nieuwe buren. Seizoen 2
Directeur
Bobby Boermans
Antécédent bibliographique
Saskia Noort
Acteur
Bracha Van Doesburgh Fedja Van Huêt Daan Schuurmans Karina Smulders Anneke Blok Leopold Witte Thijs Römer
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2017
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2016
Durée
10 x 42 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983965454

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 49 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Tweede seizoen van een Nederlandse televisieserie. In tegenstelling tot seizoen 1* dat gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, is er nu een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Marnie Blok, Willem Bosch en Dorien Goertzen, maar er wordt wel voortgeborduurd op het verhaal van seizoen 1. In het eerste seizoen zagen we dat Peter en de zwangere Eva (Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh) een huis in Almere kochten, hun te vroeg geboren baby verloren en steun vonden bij hun buren Rebecca en Steef (Katja Schuurman en Thijs Römer). De relatie mondt uit in de moord op Rebecca door Steef en het neerschieten van Steef en Eva. Steef belandt in de gevangenis en Peter in een tbs-kliniek. In dit tweede seizoen maken nieuwe buren Steffi en Lex (Karina Smulders en Fedja van Huêt) en hun kinderen hun opwachting. De buren blijken een geheim te hebben, waardoor Eva hoopt alsnog haar kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan. De serie wordt uitgezonden do…Lire la suite

À propos de Bobby Boermans

Bobby Boermans, né le 1er septembre 1981 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Carrière

Il est le fils de l'acteur et réalisateur Theu Boermans et le beau-fils de la réalisatrice Paula van der Oest. Il est le demi-frère de l'acteur Thijs Boermans.

Filmographie

  • 2007 : Beyond the Pretty Door
  • 2011 : Claustrofobia
  • 2011 : Broeders
  • 2013 : App (en)
  • 2013 : Roffa
  • 2015 : Hallo bungalow (producteur)
  • 2016 : Fissa (sur un scénario de Martijn Hillenius)
  • 2016 : Amour et préjugés (producteur)

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions