DVD
Néerlandais
In de Zonnewijk vormen Eva en Peter eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Hun geluk wordt verstoord door de komst van Eva's biologische vader Milo en zijn nieuwe vrouw.
Titre
Nieuwe buren. Seizoen 3
Directeur
Bobby Boermans
Antécédent bibliographique
Saskia Noort
Acteur
Thijs Römer Katja Schuurman Daan Schuurmans Bracha Van Doesburgh
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2018
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
10 x ca. 42 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983968240

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 34 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 3 van de Nederlandse dramaserie 'Nieuwe buren'. Het eerste seizoen was gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, de volgende seizoen hebben eigen verhalen die hierop voortborduren. Peter (Daan Schuurmans) en Eva (Bracha van Doesburgh) wonen nog steeds in de Zonnewjk in Almere. Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) pakken ze hun leven weer op en genieten van hun dochtertje Roos die ze binnenkort officieel hopen te adopteren. Maar dan krijgen ze opnieuw nieuwe buren: Milo, de biologische vader van Eva met zijn nieuwe vrouw Anouk en hun zeventienjarige dochter Fay (Abbey Hoes). Fay vindt haar nieuwe buurt maar saai en burgerlijk, maar ze krijgt meer dan genoeg avontuur. Tien afleveringen.

À propos de Bobby Boermans

Bobby Boermans, né le 1er septembre 1981 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Carrière

Il est le fils de l'acteur et réalisateur Theu Boermans et le beau-fils de la réalisatrice Paula van der Oest. Il est le demi-frère de l'acteur Thijs Boermans.

Filmographie

  • 2007 : Beyond the Pretty Door
  • 2011 : Claustrofobia
  • 2011 : Broeders
  • 2013 : App (en)
  • 2013 : Roffa
  • 2015 : Hallo bungalow (producteur)
  • 2016 : Fissa (sur un scénario de Martjin Hillenius)
  • 2016 : Amour et préjugés (producteur)

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions