Eva is naar Sardinie͏̈ gevlucht, maar Peter, weer uit het ziekenhuis, krijgt daar lucht van en het huis van Milo en Anouk in Almere krijgt nieuwe bewoners.
Titre
Nieuwe buren. Seizoen 4
Directeur
Bobby Boermans Jelle De Jonge Mark De Cloe
Antécédent bibliographique
Saskia Noort
Acteur
Daan Schuurmans Bracha Van Doesburgh Anneke Blok Tibor Lukács
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2019
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2019
Durée
10 x ca. 45 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983969469

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 37 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dramaserie (2014-) gebaseerd op het boek van Saskia Noort en geregisseerd door Bobby Boermans, met vaste hoofdrolspelers Bracha van Doesburgh (Eva) en Daan Schuurmans (Peter). In seizoen 4 (10 afleveringen) zijn er ook hoofdrollen voor Anna Drijver (Victoria) en Benja Bruijning (Olivier) en Sarah Chronis (Sophie) en Kay Greidanus (Kik). Voor deze serie moeten de stellen in het echt ook partners zijn. Sophie en Kik zijn een pasgetrouwd stel dat in het oude huis van Milo en Anouk in de Zonnewijk in Almere komt wonen. Sophie is zwanger en heeft haar baan opgezegd, maar thuiszitten bevalt haar niet. Kik loopt een promotie mis maar vertelt dat niet aan Sophie. Door geheimen die ze voor elkaar verborgen houden loopt de spanning op. Seizoen 4 speelt deels in Almere, maar ook deels op Sardinië, waarheen Eva is gevlucht met Roosje. Maar Peter, weer uit het ziekenhuis, gaat naar hen op zoek. Eva wil een nieuw leven opbouwen, maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn. Ze krijgt hulp van haar bur…Lire la suite

À propos de Bobby Boermans

Bobby Boermans, né le 1er septembre 1981 à Amsterdam, est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Carrière

Il est le fils de l'acteur et réalisateur Theu Boermans et le beau-fils de la réalisatrice Paula van der Oest. Il est le demi-frère de l'acteur Thijs Boermans.

Filmographie

  • 2007 : Beyond the Pretty Door
  • 2011 : Claustrofobia
  • 2011 : Broeders
  • 2013 : App (en)
  • 2013 : Roffa
  • 2015 : Hallo bungalow (producteur)
  • 2016 : Fissa (sur un scénario de Martijn Hillenius)
  • 2016 : Amour et préjugés (producteur)

En lire plus sur Wikipedia