Livre
Néerlandais

Sterker dan ooit

Brené Brown (auteur)
Professor aan de universiteit van Houston over vallen en opstaan, op basis van onderzoek, persoonlijke ervaring en ervaringen van anderen. Opstaan vereist moed maar levert veel succes op.
Sujet
Levenskunst
Titre
Sterker dan ooit
Auteur
Brené Brown
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Rising strong
Édition
1
Éditeur
Utrecht: Lev., 2015 | Autres éditions
328 p.
ISBN
9789400505605 (paperback)
Placing suggestion
172 (SISO) Zelfontplooiing (ZIZO)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het vierde boek van bestsellerauteur Brené Brown (1966). Deze professor aan de Universiteit van Houston baseert zich in dit boek niet alleen op haar wetenschappelijk onderzoek, maar ook op ervaringen van haarzelf en van anderen en op verhalen. Want volgens haar zijn die manieren om kennis op te doen alle drie even waardevol. Na kwetsbaarheid en imperfectie wijdt ze zich in dit boek aan vallen en opstaan. In feite een vervolg op de vorige twee boeken, want wie zichzelf durft te zijn, zich kwetsbaar opstelt, loopt meer risico te struikelen. Het opstaan daarna en alle fases waar je dan doorheen moet, vereisen juist moed. In veel verhalen is er maar heel even aandacht voor de val en het dal, voordat het succes dat erop volgt breed wordt uitgemeten, maar het is juist dat stuk waarin je het meeste over jezelf leert. Meteen als we op ons gezicht gaan, maakt onze geest daar een verhaal van uit zelfbescherming. Maar dat verhaal klopt meestal niet. Brown pleit voor revolutie. Ze is zelf sterker…Lire la suite

À propos de Brené Brown

CC BY 2.0 - Image by Dell Inc.

Brené Brown, née le 18 novembre 1965 à San Antonio, au Texas, est travailleuse sociale, chercheuse en sciences humaines et sociales à l'université de Houston et conférencière.

Biographie

Brené Brown est une travailleuse sociale diplômée. Docteure en travail social, diplômée en 2002 à l'Université de Houston, où elle est maintenant chercheuse. Ses recherches portent sur la vulnérabilité, le courage, la valeur ou encore la honte, thèmes sur lesquels elle a publié divers ouvrages.

Elle a également créé sa propre société de conseil, qui aide les organisations à intégrer au sein de leur culture les valeurs qui font naître la créativité et le changement.

Publications

Ouvrages

Suggestions