DVD
Anglais

Batman unlimited : monster mayhem : original movie

Butch Lukic (directeur), Roger Craig Smith (interprète), Khary Payton (interprète)
Public cible:
9-11 ans et plus
Genre:
Tijdens Halloween wordt Gotham City belaagd door Solomon Grundy en andere schurken. Batman en zijn vrienden moeten de stad redden. Vanaf ca. 9 jaar.
Sujet
Superhelden
Titre
Batman unlimited : monster mayhem : original movie / produced and directed by Butch Lukic
Directeur
Butch Lukic
Interprète
Roger Craig Smith Khary Payton Troy Baker
Compositeur
Kevin Riepl
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2015 | Autres éditions
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
77 min.
Note
Gebaseerd op de karakters van Bob Kane Talen: Engels, Frans, Spaans en Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888210055

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 38 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Zelfstandig te bekijken vervolg op de animatiefilm 'Batman unlimited: animal instincts'*, gebaseerd op de Mattel-speelgoedlijn. Tijdens Halloween wordt Gotham City belaagd door de schurken Solomon Grundy, Silver Banshee, Scarecrow en Clayface. Het is deel van een groot plan van The Joker om door middel van een dodelijk computervirus de macht in de stad over te nemen. Batman werkt samen met Green Arrow, Red Robin, Nightwing, Cyborg en nieuweling Gogo Shoto om de stad te redden. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) schrijft dat de film veel geweld bevat en een gebrek kent aan vrouwelijke helden. De combinatie van actie, humor en high-tech maakt het zeer aantrekkelijk voor de jonge mannelijke doelgroep. Zij geeft 3 sterren: 'For fans of rock-'em-sock-'em explosions, electrical mayhem, and slick animation, this entry in the Batman Unlimited series will be a treat.' Vanaf ca. 9 jaar.