Thriller waarin een politieman in Florida verstrikt raakt in een web van intriges waarin hij uitgroeit tot hoofdverdachte
Titre
Out of time / dir. by Carl Franklin ; written by Dave Collard
Directeur
Carl Franklin
Scénariste
Dave Collard
Acteur
Denzel Washington
Compositeur
Graeme Revell
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2004 | Autres éditions
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2003
Durée
101 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8715664019030

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 18 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Thriller van regisseur Carl Franklin (One false move) die zich afspeelt in een ontspannen stadje aan de kust van Florida. Hoofdrolspeler Denzel Washington (Oscarwinnende rol in Training day) is in deze film een politieman die verstrikt raakt in een web van intriges waarin hij, wanneer zijn minnares vermoord wordt, uitgroeit tot hoofdverdachte. Om zijn onschuld te bewijzen moet hij in korte tijd alles op alles zetten om het rechercheteam (waaronder ook zijn ex-vrouw) steeds een stap voor te blijven. De film is wisselend ontvangen. Genuanceerd is Annemart van Rhee (Algemeen Dagblad 19-5-'04): 'De uiteindelijke ontknoping (...) komt behoorlijk onverwacht en daardoor gekunsteld over (...) Maar dat is helemaal niet erg omdat de thriller vaardig en gelikt gemaakt is en veel kijkplezier biedt.' Pauline Kleijer (Volkskrant 19-5-'04) vindt de film een middelmatige thriller en een routineklus voor regisseur en cameraman. Positief is Remke de Lange (Trouw 19-5-'04): '(...) een moderne film noir …Lire la suite

À propos de Carl Franklin

Carl Franklin, né Carl Michael Franklin, est un réalisateur et acteur américain né le 11 avril 1949 à Richmond (Californie).

Filmographie

Comme réalisateur
  • 1984-1987 : L'Agence tous risques (série télévisée, 17 épisodes) : le capitaine Crane
  • 1986 : Punk (court-métrage)
  • 1989 : Nowhere to Run (en)
  • 1989 : Eye of the Eagle 2: Inside the Enemy
  • 1990 : Full Fathom Five
  • 1992 : Un faux mouvement
  • 1993 : Laurel Avenue (TV)
  • 1995 : Le Diable en robe bleue
  • 1998 : Contre-jour
  • 1999 : Partners (série télévisée)
  • 2002 : Crimes et Pouvoir
  • 2004 : Out of Time
  • 2…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions