Livre
Néerlandais

3 X Carol Drinkwater

Carol Drinkwater (auteur)
Autobiografisch relaas over hoe een Britse actrice en een Franse filmproducer proberen een olijfgaard in Zuid-Frankrijk weer rendabel te maken.
Contient
Titre
3 X Carol Drinkwater
Carol Drinkwater
Langue
Néerlandais
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2006
1047 p.
Note
Vert. uit het Engels
90-443-1565-X

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Bundeling van drie eerder verschenen boeken: het autobiografische relaas van de Britse actrice Carol Drinkwater (1948), bekend uit onder meer de televisieserie 'All creatures great and small'. In 'De olijfgaard' koopt Carol samen met haar partner Michel, een Franse filmproducent, een verwaarloosde olijfgaard en boerderij in de Provence (Zuid-Frankrijk) en maken deze weer bewoonbaar en rendabel. In 'De olijventijd' keren Carol en Michel na hun huwelijkssluiting op een Polynesisch eiland terug naar hun olijvenwijngaard. Ze doen hun best om de felbegeerde kwaliteitsstatus AOC te krijgen. In 'De olijvenoogst' verwerven ze het AOC-keurmerk, maar krijgen ook met allerlei tegenslagen te maken. Goedgeschreven en boeiende trilogie, met veel historische en toeristische wetenswaardigheden. www.caroldrinkwater.com. Kleine druk.