Fatale liefde : young adult thriller

Carry Slee (auteur)

Fatale liefde : young adult thriller

Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Twee jonge vrouwen zitten in hun laatste jaar op de modeacademie. Ze willen samen een bedrijfje beginnen. Ze krijgen allebei problemen met hun vriendje.
Titre
Fatale liefde : young adult thriller
Auteur
Carry Slee
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: CRS, 2015 | Autres éditions
277 p.
ISBN
9789048830268 (paperback)

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De vriendinnen Liz en Amber zitten in hun laatste jaar op de modeacademie en zijn van plan samen een bedrijfje te beginnen. De erfenis van Ambers tante brengt hun droom dichterbij en Amber ontmoet eindelijk weer eens een leuke jongen, in de kroeg. Maar is hij wel zo aardig? Liz vraagt zich ondertussen af waarom haar vriendje Djawad met wie ze al twee jaar samen is, niet met haar wil gaan samenwonen. Dit is het begin van een routineus, in zapvaart geschreven, spannend verhaal met veel dialoog, dat lekker wegleest. De gebeurtenissen buitelen over elkaar heen: problemen met vriendjes, huisgenoten en ouders, drugs, onvruchtbaarheid, ongewenste zwangerschap, een Curaçao-vakantie, vluchtelingenproblematiek en oplichting. De auteur kent de jongerentaal en -cultuur en weet hoe ze haar doelgroep moet aanspreken. Wel krijg je de indruk dat ze een lijstje met jongerenthema’s naast zich heeft liggen die ze een voor een afwerkt. De hoofdpersonen gaan niet voor je leven, maar hun problemen zijn her…Lire la suite

À propos de Carry Slee

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

  • 2006 : Keep Off de Maria Peters
  • 2008 : Desperate de Dave Schram
  • 2013 : Spijt! de Dave Schram
  • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
  • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

  • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
  • 1989 : Rik en Roosje
  • 1991 : Verdriet met mayonaise
  • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
  • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
  • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia