CD
Néerlandais

Piep, zei de muis

Carry Slee (interprète)

Piep, zei de muis

Dans la série:
Public cible:
Tous les âges
Eefje en Mark zijn dol op dieren. Als de hond van opa en oma jonkies heeft, krijgen zij er eentje van. Maar ze moeten haar veel leren
Montrer plus
Titre
Piep, zei de muis
Interprète
Carry Slee
Langue
Néerlandais
Éditeur
Luistervink, 2005
2 cd's
Durée
01:23:53
EAN
8711983420526
CDR
LAX1643

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 6 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Integrale weergave van het gelijknamige boek, voorgelezen door Lot Lohr. Het boek* is aangeboden in de a.i.'s boeken met onderstaande tekst van redactie boeken. 'Kleuterbelevenissen van Eefje (5) en Mark (4). Ze hebben al een poes, een hamster en een muis (stiekem) en nu krijgen ze nog een jong hondje van de hond van opa en oma. Ze zijn er dolgelukkig mee. Boef moet nog leren dat zij niks kapot mag bijten, dat zij buiten moet plassen, wie de baas is, maar dat alles gaat spelenderwijs. Eefje en Mark passen ook op een konijn met heimwee, gaan op kraambezoek bij de pasgeboren stekelbaarsjes van Joris en als de papegaai van buurvrouw Smit een prijs heeft gewonnen, brengen ze hem een cadeautje. (...) Ieder hoofdstuk is een afgerond verhaaltje. Het taalgebruik is eenvoudig, vrij korte zinnen, grote letter, stevig wit papier, brede bladspiegel. Fleurig, uitnodigend omslag. Informatie over huisdieren wordt op een speelse manier door de verhaaltjes geweven. Grappig voorleesboek voor kinderen v…Lire la suite

À propos de Carry Slee

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

  • 2006 : Keep Off de Maria Peters
  • 2008 : Desperate de Dave Schram
  • 2013 : Spijt! de Dave Schram
  • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
  • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

  • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
  • 1989 : Rik en Roosje
  • 1991 : Verdriet met mayonaise
  • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
  • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
  • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia