Livre
Néerlandais

Scharlakenrode magie

Cassandra Clare (auteur), Wesley Chu (auteur), Lia Belt (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Het is de allereerste vakantie voor heksenmeester Magnus Bane en zijn geliefde, schaduwjager Alec Lightwood. Maar een sekte die jaren geleden door Magnus voor de grap werd opgericht, blijkt uitgegroeid tot iets groots. Het is aan Magnus en Alec om in te grijpen. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Scharlakenrode magie
Auteur
Cassandra Clare Wesley Chu
Traducteur
Lia Belt
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The red scrolls of magic
Éditeur
Amsterdam: Moon, © 2019
349 p.
ISBN
9789048849079 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het is de allereerste vakantie voor heksenmeester Magnus Bane en zijn geliefde, de schaduwjager Alec Lightwood. Hun liefde is nog pril en Magnus is van plan om Alec eens goed te verwennen tijdens een romantisch tochtje door Parijs. Maar al tijdens hun eerste uitje gaat het mis. Vanaf een vliegend plateau onder een luchtballon zien de twee hoe schaduwjagers beneden hen achterna worden gezeten door een grote groep demonen. Tijd dus om in te grijpen. En dan blijkt dat Magnus in het verleden een paar grappen heeft uitgehaald die geleid hebben tot een gevaarlijke cult die de wereld in chaos wil storten. Het is aan Magnus en Alec om deze sekte te stoppen. Een spannend avontuur dat plaatsvindt tijdens de gebeurtenissen van 'Stad van Gevallen Engelen'* (uit de serie 'Kronieken van de Onderwereld'), maar dankzij de intro ook goed los te lezen is. Dit is het eerste deel van de nieuwe serie 'Vloeken uit het verleden'. Met veel humor en passie geschreven en met respect voor de LHBTI+ community. E…Lire la suite

À propos de Cassandra Clare

Judith Rumelt, connue sous son nom de plume comme Cassandra Clare, née le 27 juillet 1973 à Téhéran en Iran, est une autrice américaine. Elle est surtout connue pour ses romans destinés aux jeunes adultes, dont la franchise à succès Les Chroniques des Chasseurs d'Ombres dont est issue la série La Cité des ténèbres.

Biographie

Née à Téhéran en Iran, Judith Rumelt est la fille d'un couple américain, Elizabeth et Richard Rumelt, respectivement professeur dans une école de commerce et auteur. Son grand-père maternel était le producteur de films Max Rosenberg. Judith Rumelt est de religion juive, et décrit sa famille comme « non religieuse ».

Enfant, Judith Rumelt a beaucoup voyagé, notamment en Suisse, en Angleterre et en France. Elle retourne à Los Angeles pour ses années de lycée, puis passe son temps entre Ne…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions