Livre
Néerlandais
Als een jonge vrouw na jaren gevangenis voor de moord op haar zusje – die ze altijd heeft ontkend – vrijkomt, realiseert ze zich dat ze eerst haar verleden moet verwerken.
Titre
Nachtspel
Auteur
Chevy Stevens
Traducteur
Paul Witte
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
That night
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Cargo, 2015
399 p.
ISBN
9789023487609 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In 2012 wordt Toni Murphy (34) vrijgelaten uit de gevangenis in Vancouver, waar ze vijftien jaar heeft gezeten voor de moord op haar zusje Nicole die ze zou hebben vermoord met haar vriend Ryan. Hij zit gevangen op de mannenafdeling, ze hebben de moord altijd ontkend, maar er waren geen andere verdachten, zij waren in de buurt en getuigen beschuldigden hen. Na hun vrijlating mogen Toni en Ryan geen contact hebben, maar Ryan zoekt Toni toch op omdat hij hun onschuld wil bewijzen. Meteen gebeurt er van alles dat zijn gelijk bevestigt, maar dat de politie niet wil horen. Dan is het de vraag of Ryan en Toni genoeg bewijs én de dader kunnen vinden. In deze goed vertaalde vierde thriller van de op Vancouver Island wonende Canadese (1973) verweeft het spannende, goed opgebouwde verhaal knap het heden van Toni, met het verhaal van haar tienertijd. IJselijk goed beschrijft het haar laatste highschooljaren waarin ze werd gepest door een groepje meiden. Veel goede, nieuwe verwikkelingen leiden o…Lire la suite

À propos de Chevy Stevens

Chevy Stevens, nom de plume de Rene Unischewski, née en 1973 dans la province de la Colombie-Britannique, est une femme de lettres canadienne, auteure de roman policier.

Biographie

Elle passe son enfance sur un ranch situé sur l'île de Vancouver. Adulte, elle travaille dans le milieu de la vente, puis comme agent immobilier, avant de se lancer dans l'écriture de thrillers qui s'inscrivent sur la New York Times Best Seller list.

Elle vit à Nanaimo, sur l’île de Vancouver.

Œuvre

Romans

  • Still Missing, 2010,
  • Never Knowing, 2011
  • Always Watching, 2013
  • That Night, 2014