Op het station biedt een straatmuzikant de helpende hand aan een vrouw die net beroofd is. Dit is het begin van een bijzondere nacht in de straten van Manhattan.
Titre
Before we go
Directeur
Chris Evans 1981-
Compositeur
Chris Westlake
Acteur
Alice Eve
Langue
Anglais
Éditeur
Splendid Film, 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2014
Durée
ca. 91 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
4013549074797

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Romantische komedie, het regiedebuut van acteur Chris Evans (Avengers; Captain America), die ook een van de hoofdrollen speelt, naast Alice Eve (Some velvet morning). Het verhaal begint om half twee 's nachts op een groot treinstation in New York. Brooke, die net beroofd is van haar handtas, mist de laatste trein naar Boston waarna straatmuzikant Nick haar zijn hulp aanbiedt. Beiden hebben geen geld en geen werkende telefoon, waardoor ze samen de nacht moeten doorbrengen in Manhattan en in allerlei vreemde situaties belanden. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar hebben beide net een andere relatie achter zich gelaten. Scott Foundas (Variety 12-9-'14) schrijft dat de film een matig eerbetoon is aan de trilogie van Richard Linklater –Before midnigt, sunset, sunrise – te lang, saai, praterig en met hoofdpersonen waar je je niet bij betrokken voelt. Kijkers op de IMDb geven de film een 6,9.

À propos de Chris Evans

Chris Evans [kɹɪs ˈɛvənz] est un acteur américain, né le 13 juin 1981 à Boston (Massachusetts).

Il accède à la célébrité mondiale en tenant le rôle de Steve Rogers / Captain America entre 2011 et …En lire plus sur Wikipedia