Livre
Néerlandais

Onafscheidelijk & onbereikbaar

Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel het om elkaar niet in de haren te vliegen tot ze elkaar het ja-woord geven? Lees na Stouter - Onafscheidelijk door in Stouter - Onbereikbaar
Contient
Titre
Onafscheidelijk & onbereikbaar
Auteur
Christina Lauren
Traducteur
Gabriëlla Van Karsbergen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre parallèle
Onafscheidelijk en onbereikbaar
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2017
287 p.
Note
Christina Lauren is een pseudoniem voor Christina Hobbs en Lauren Billings
ISBN
9789401607537 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Twee novelles met personages uit de ‘Stouter’-reeks, geschreven door twee Amerikaanse schrijfsters (Christina Hobbs en Lauren Billings) onder het pseudoniem Christina Lauren. De eerste novelle beschrijft het leven van een stel dat gaat trouwen. Bij alle stress daarvan heeft de vrouwelijke hoofdpersoon vooral behoefte aan seks. Haar aanstaande heeft zich voorgenomen de seks uit te stellen tot na de trouwdag. De tweede novelle gaat over een stel dat sinds de geboorte van een kind geen tijd meer heeft gehad om elkaar aandacht te geven. De verhalen gaan over sensuele situaties met humoristische aspecten. Ze bevatten actuele onderwerpen voor vrouwen zoals het in het huwelijksbootje stappen en de zorg voor kinderen naast het leiden van een liefdesleven. De situaties worden vlot en met humor beschreven.

À propos de Christina Lauren

Christina Lauren est le nom de plume de Christina Hobbs et Lauren Billings, un duo d'autrices américaines de romances, de romances érotiques et de romans Young-Adult.

Carrière

Christina Hobbs et Lauren Billings se sont rencontrées en 2009 sur un forum de fanfictions. Très vite, elles décident de collaborer. En 2011, sort aux États-Unis leur premier roman, Beautiful Bastard, qui s'appelait originellement The Office et était une fanfiction de Twilight.

En février 2013, le studio Constantin Film a acquis les droits pour une adaptation au cinéma du roman Beautiful Bastard. Toutefois, en 2016, les droits d'adaptation sont revenus aux deux autrices.

Le roman Roomies est aussi en cours d'adaptation par Andy Fickman et Jenna Dewan via sa compagnie Everheart Productions..

Œuvre

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions