Livre
Néerlandais
Een ingenieur wordt verliefd op een studente die stage loopt bij het bedrijf waar hij werkt en een stel dat gaat trouwen, vraagt zich af welke plek de juiste is om te wonen.
Contient
Titre
Onbezorgd & onbepaald
Auteur
Christina Lauren
Traducteur
Gabriëlla Van Karsbergen Andrea De Jong
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre parallèle
Onbezorgd en onbepaald
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2017
415 p.
Note
Christina Lauren is een pseudoniem voor Christina Hobbs en Lauren Billings
ISBN
9789401607544 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Bundeling van twee erotisch geladen verhalen. Het eerste verhaal gaat over een ingenieur die verliefd wordt op een studente die stage loopt bij het bedrijf waar hij werkt. Zij is ambitieus, maar valt voor de niet bepaald ervaren man. Het tweede verhaal beschrijft de wederwaardigheden van een stel dat gaat trouwen, maar dat nog niet goed weet welke plek de juiste is om te wonen. De karakters uit dit laatste verhaal kwamen eerder aan de orde in ‘Ongebonden’* uit de serie ‘Stouter’. Het schrijversduo Christina Hobbs en Lauren Billings weet kennelijk wat voor soort verhalen het lezerspubliek prettig vindt: mannen en vrouwen in een – veelal beginnende – relatie met beschrijving van hun stomende seksuele uitspattingen. De personages zijn zonder uitzondering altijd woest aantrekkelijk en onverbiddelijk opwindend. Keurig verwoorde porno voor een vrouwelijk lezerspubliek.

À propos de Christina Lauren

Christina Lauren est le nom de plume de Christina Hobbs et Lauren Billings, un duo d'autrices américaines de romances, de romances érotiques et de romans Young-Adult.

Carrière

Christina Hobbs et Lauren Billings se sont rencontrées en 2009 sur un forum de fanfictions. Très vite, elles décident de collaborer. En 2011, sort aux États-Unis leur premier roman, Beautiful Bastard, qui s'appelait originellement The Office et était une fanfiction de Twilight.

En février 2013, le studio Constantin Film a acquis les droits pour une adaptation au cinéma du roman Beautiful Bastard. Toutefois, en 2016, les droits d'adaptation sont revenus aux deux autrices.

Le roman Roomies est aussi en cours d'adaptation par Andy Fickman et Jenna Dewan via sa compagnie Everheart Productions..

Œuvre

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions