Een jonge mannenverslindster raakt veel eerder dan ze verwacht opnieuw verliefd.
Titre
Onverwacht
Auteur
Christina Lauren
Traducteur
Gabriëlla Van Karsbergen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Beautiful stranger
Éditeur
Amsterdam: Xander, 2016 | Autres éditions
284 p.
Note
Christina Lauren is een pseudoniem voor Christina Hobbs en Lauren Billings
ISBN
9789401604406 (paperback)
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De jonge, ambitieuze Sara verhuist van Chicago naar New York om een nieuw leven te beginnen. Daartoe behoort niet alleen ander werk, maar vooral ook het opgaan in het wilde nachtleven tot ze valt voor de geweldig verleidelijke Max met wie ze al gauw een serieuze relatie overweegt. Het boek is een wat moderne versie van de kasteel- en doktersroman met als voornaamste verandering de wat explicietere erotische teksten. Afgezien van de beschrijving van de daad, het krijgen van orgasmes, is het boek vooral een romantisch werkje met de beperkingen van dien. De auteurs, twee bevriende Amerikaanse schrijfsters, hebben in het kielzog van de 'Vijftig tinten grijs'-reeks bedacht dat ze ook een dergelijk drieluik kunnen schrijven. Dat doen ze niet onverdienstelijk, maar het geheel weet qua plot toch niet erg te boeien. Vervolg op 'Ondenkbaar'*; wordt vervolgd in ‘Ongebonden’.

À propos de Christina Lauren

Christina Lauren est le nom de plume de Christina Hobbs et Lauren Billings, un duo d'autrices américaines de romances, de romances érotiques et de romans Young-Adult.

Carrière

Christina Hobbs et Lauren Billings se sont rencontrées en 2009 sur un forum de fanfictions. Très vite, elles décident de collaborer. En 2011, sort aux États-Unis leur premier roman, Beautiful Bastard, qui s'appelait originellement The Office et était une fanfiction de Twilight.

En février 2013, le studio Constantin Film a acquis les droits pour une adaptation au cinéma du roman Beautiful Bastard. Toutefois, en 2016, les droits d'adaptation sont revenus aux deux autrices.

Le roman Roomies est aussi en cours d'adaptation par Andy Fickman et Jenna Dewan via sa compagnie Everheart Productions..

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions