Livre
Néerlandais

Koolhydraatarm : weinig koolhydraten en toch lekker

Christina Wiedemann (auteur de l'introduction)

Koolhydraatarm : weinig koolhydraten en toch lekker

Dans la série:
Afslanken en slank blijven, maar wel met een goed humeur en een vol gevoel? Met low carb verdwijnen de pondjes als sneeuw voor de zon!
En het mooiste is: koolhydraten zijn hier niet uit den boze, u eet er alleen minder van! Het low carb light-dieet is geschikt voor iedereen en gemakkelijk vol te houden.

Of u nu op zoek bent naar een salade, een soep, een hoofdgerecht, een tussendoo
Titre
Koolhydraatarm : weinig koolhydraten en toch lekker
Auteur de l'introduction
Christina Wiedemann
Langue
Néerlandais
Langue originale
Allemand
Éditeur
Utrecht: Veltman Uitgevers, © 2017
192 p. : ill.
ISBN
9789048315154 (hardback)
Placing suggestion
628.85 (SISO) Diëten ; Vermageringsdiëten (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 3 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Mini kookboek met koolhydraatarme (low carbohydrates) recepten. Met een uitgebreide inleiding over wat koolhydraatarme levensmiddelen zijn, de ‘lowcarbregels’ en de positieve effecten van low carb. Het boek is gebaseerd op een dieet met een dagelijks koolhydraataandeel van 40 procent. Is voor iedereen geschikt en niet bijzonder streng. Belangrijkste richtlijnen zijn: neem minder producten met suiker, zetmeel, granen en deegwaren en neem vaker vlees, vis, natuurlijke zuivelproducten, eieren, noten, zaden, olie en groene groenten. Zo zijn goede plaatsvervangers van aardappels of pasta: spaghetti en frietjes van groenten. Ook zijn er tips om minder voedzaam en gezonder te eten. Uitgelegd wordt waarom afvallen met dit dieet goed kan lukken. Het boek bevat een keur aan smakelijke recepten voor: salades, soepen, vlees, vis, veggie, snacks, smoothies en desserts. Voor vier personen, met bereidingstijd en het aantal kcal per persoon. Ziet er verzorgd en fleurig uit met paginagrote foto’s van …Lire la suite