DVD
Néerlandais

Molly Moon en haar ongelooflijke hypnoseboek

Christopher N. Rowley (directeur), Georgia Byng (antécédent bibliographique), Dominic Monaghan (acteur)
Molly woont in een weeshuis waar ze altijd gepest en getreiterd wordt. Er verandert van alles als ze ontdekt dat ze hypnotische gaven heeft. Vanaf ca. 9 jaar.
Titre
Molly Moon en haar ongelooflijke hypnoseboek
Directeur
Christopher N. Rowley
Antécédent bibliographique
Georgia Byng
Acteur
Dominic Monaghan Raffey Cassidy Emily Watson Joan Collins Celia Imrie Anne-Marie Duff Lesley Manville Sadie Frost 1965- Ben Miller Omid Djalili Gary Kemp
Titre uniforme
Molly Moon's incredible book of hypnotism
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
98 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8711983964846

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Molly Moon woont in een weeshuis in de buurt van Londen. Het is daar niet erg gezellig vanwege de strenge directrice. Dan vertrekt haar beste vriend Rocky, hij wordt geadopteerd. Molly trekt zich terug in de bibliotheek en vindt daar een boek over hypnose. Ze oefent dagelijks en op die manier lukt het haar om mensen in haar macht te krijgen. Zo kan ze ontsnappen om Rocky te vinden. Ze gaat zelfs zo ver in haar talent om mensen te hypnotiseren, dat ze een superster wordt. Maar dan is er ook nog een sluwe professor die haar boek wil afpakken… De film is gebaseerd op de bestseller van Georgia Byng, die al meer boeken over Molly Moon schreef. Het is een spannend, hartverwarmend verhaal dat veel kinderen zal aanspreken. Door de ontdekking van het hypnoseboek krijgt het verhaal een hele andere wending, Molly verandert van arm weesmeisje in een superster. Het is ook echt een film met een boodschap: geloof in jezelf, want je bent bijzonder! Vanaf ca. 9 jaar.