Als een van de meest gerespecteerde agenten van de Amerikaanse Geheime Dienst van verraad beschuldigd wordt, moet hij vechten voor zijn leven en dat van de president
Titre
The sentinel
Directeur
Clark Johnson
Antécédent bibliographique
Gerald Petievich
Compositeur
Christoph Beck
Acteur
Michael Douglas Eva Longoria Kiefer Sutherland 1966-
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2007
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2006
Durée
ca. 103 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch
EAN
8712626023500

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse thriller uit 2006 van Clark Johnson, met Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger en Eva Lonoria. Gebaseerd op de roman van Gerald Petievich. Als blijkt dat er een verrader bij de Amerikaanse Geheime Dienst zit, leiden alle sporen naar de zeer gerespecteerde agent Pete Garrison. Terwijl hij op de vlucht is voor twee meedogenloze federale rechercheurs moet hij vechten om zijn naam te zuiveren en een poging doen om het leven van de president te redden. Stella Papamichael (BBC Movies Review,i) geeft maar 2 (van 5) sterren en vindt de film saai en voorspelbaar. Fritz de Jong (Het Parool 29-11-'06) geeft 3 (van 5) sterren: 'The sentinel mag dan van a tot z voorspelbaar zijn - zelfs de identiteit van de verrader kun je na een half uur al raden - de film verveelt echter geen moment. Wat wil je ook met hoofdrolspelers die domweg de rollen spelen waarin ze al jarenlang het beste zijn.'

À propos de Clark Johnson

CC BY-SA 3.0 - Image by che
(Please credit as "Petr Novák, Wikipedia" in case you use this outside Wikimedia projects.)

Clark Johnson est un acteur et réalisateur américain, né le 10 septembre 1954 à Philadelphie, en Pennsylvanie (États-Unis).

Biographie

Filmographie

comme acteur

  • 1981 : Utilities : Reporter #1
  • 1982 : Killing 'em Softly : Michael
  • 1982 : Les Monstres du labyrinthe (Mazes and Monsters) (TV) : Perry
  • 1983 : Skullduggery : Dave
  • 1985 : L'Étoile inconnue (Starcrossed) (téléfilm) : Ralph
  • 1985 : Murder: By Reason of Insanity (téléfilm) : Technician
  • 1985 : Dans des griffes de soie (Seduced) (téléfilm) : Messenger
  • 1985 : Meurtre dans l'espace (Murder in Space) (téléfilm)…En lire plus sur Wikipedia