Livre

Craig Jelley (auteur)

Public cible:
9-11 ans et plus
Hoe maak je in het computerspel Minecraft een onneembare middeleeuwse vesting? Met stapsgewijze uitleg en kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.
Sujet
Minecraft, Games
Titre
Craig Jelley
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Medieval fortress
Éditeur
Amsterdam: Meis & Maas, 2017 | Autres éditions
79 p. : ill.
9789030502722 (hardback)
Placing suggestion
621.8 (SISO) Games (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Minecraft is een populair computerspel met een creatieve, architectonische bouwomgeving en een uitdagende bouwomgeving met vijanden. Dit boek legt in detail uit hoe je een onneembare middeleeuwse vesting kunt bouwen. Voorzien van valluiken en een stadje met herberg. Stap voor stap wordt elk onderdeel van het kasteel en de omgeving getoond in instructieve kleurenillustraties in verschillende lagen. Op deze wijze ziet de bouwer precies wat hij moet doen. Er worden ook alternatieven getoond om het helemaal eigen te maken. Bevat ook veel informatie over de middeleeuwen en plattegronden. Achterin zie je het eindresultaat op een uitklappagina. Dit is een officiële gids onder auspiciën van Mojang die Minecraft als merk heeft geregistreerd. Inmiddels zijn er al allerlei titels over Minecraft verschenen. De uitgever Meis en Maas geeft veel boeken uit op het gebied van Minecraft, zoals het 'Minecraft jaarboek 2017'*. Deze uitgave is geschikt voor gevorderde Minecrafters van ca. 10 t/m 14 jaar.