Jeu vidéo
Anglais

Crash Bandicoot N. Sane trilogy

Crash Bandicoot N. Sane trilogy

Plate-forme:
Public cible:
9-11 ans et plus, 12-14 ans et plus
Nu kun je Crash Bandicoot ervaren als nooit te voren! Spring, draai en snaai terwijl je de epische uitdagingen en avonturen aangaat in de drie games waar het allemaal mee begon; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot - Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot - Warped. Herbeleef al jouw favoriete Crash momenten in hun geremasterde glorie.
Classification PEGI
7 ans et plus7 ans et plus GeweldGeweld
Titre
Crash Bandicoot N. Sane trilogy
Langue
Anglais
Éditeur
Activision, © 2018
1 blu-ray
Fiche technique
1 player; 30 GB minimum; Dualshock®4 vibration function; HD video output 720P-1080i-1080P; PS4 remote play supported; PS4 Pro enhanced
EAN
5030917211034 5030917236662
Placing suggestion
621.8 (SISO) Games (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 49 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Crash is een kleine buidelrat die door Dr. Neo Cortex is veranderd in een lopend mannetje die draai-aanvallen kan uitvoeren en over een grote intelligentie beschikt. Als de slechte dokter het plan heeft om de wereld te veroveren en genetisch gemanipuleerde dieren te ontwikkelen om het vuile werk op te knappen, gaat Crash dat proberen te voorkomen. Als Dr. Neo dan ook nog Crashs vriendin ontvoerd, gaat de strijd aan. De serie spellen met Crash in de hoofdrol werd meer dan twintig jaar geleden op de markt gebracht. Toen een groot succes, dus werd deze opnieuw uitgebracht in een digitaal opgepoetst jasje. De game bevat drie delen: ‘Crash Bandicoot’, ‘Crash Bandicoot 2: Cortex strikes back’ en ‘Crash Bandicoot: warped’. Een uitdagend platformspel vol humor, voor de jeugd vanaf ca. 8 jaar.