Het verloren symbool

Dan Brown (auteur), Piet Van der Pas (narrateur)
Opnieuw raakt professor Robert Langdon, deskundige op het gebied van sektes en satanische genootschappen, betrokken bij een avontuur vol geschiedenis, codes en intriges
Titre
Het verloren symbool
Auteur
Dan Brown 1964-
Narrateur
Piet Van der Pas
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The lost symbol
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Rubinstein, 2010
8 cd's
Durée
circa 9 u.
Note
Geautoriseerde verkorte versie
ISBN
9789047610038
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Luisterboek met een verkorte versie van de nieuwste thriller* van Dan Brown. Voorlezer is Piet van der Plas, die meerdere boeken van Brown las. Harvard professor Robert Langdon raakt voor de derde keer (eerder in 'De Da Vinci Code' en 'Het Bernini Mysterie') verzeild in een geheim, wereldwijd complot. Dit keer draait het niet om het christendom, maar om de vrijmetselarij en eeuwenoude kennis die in Washington, D.C. te vinden zou zijn. In een kort tijdsbestek moet Langdon, symbooldeskundige, weer allerlei codes kraken, geheimen ontsluieren en beleeft hij spannende avonturen in geheime kamers, tunnels en een enorm complex onder het Capitool in Washington. Aan de geloofwaardigheid van het verhaal valt wel het een en ander af te dingen, maar meeslepend en spannend is het zeker. Browns personages zijn behoorlijk plat, maar ach wat hindert dat als je meegevoerd wordt in een spannende pageturner vol onverwachte wendingen en verrassingen. Al met al een knap geconstrueerde mix van feiten en fi…Lire la suite

À propos de Dan Brown

CC BY 2.0 - Image by Web Summit

Daniel Gerhard Brown, dit Dan Brown, né le 22 juin 1964 à Exeter dans le New Hampshire, est un romancier américain, auteur de plusieurs best-sellers appartenant au genre du thriller mêlé d'ésotérisme, qui a vendu près de deux cents millions d'exemplaires de ses romans.

Il a suscité une grande polémique avec la publication de ses romans ayant pour héros Robert Langdon : Anges et Démons, Da Vinci Code, Le Symbole perdu, Inferno et Origine. Et avec Deception Point (avec Rachel Sexton) et Forteresse digitale (avec Susan Fletcher).

Biographie

Dan Brown naît et grandit dans la petite ville d’Exeter, située dans l’État du New Hampshire, aux États-Unis. Il est l'aîné d’une famille de trois enfants.

Sa mère, Constance (Connie) était musicienne professionnelle et jouait de l’orgue …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions

Publications sur cette œuvre dans la bibliothèque