Livre
Néerlandais

Er waait een wind door het huis van de Islam : hoe God wereldwijd moslims tot geloof in Jezus Christus brengt

David Garrison (auteur), Richard Kettmann (traducteur)

Er waait een wind door het huis van de Islam : hoe God wereldwijd moslims tot geloof in Jezus Christus brengt

Er zijn negen kamers in het Huis van de Islam
… en er waait een Wind door elk van hen.

David Garrison vroeg zo’n 1000 volgelingen van Christus met een islamitische achtergrond, die actief zijn in bekeringsbewegingen binnen deze negen kamers in het Huis van Islam: ‘Vertel me jouw verhaal. Wat gebruikte God om jou tot geloof in Jezus Christus te brengen?’

David Garrison (P
Titre
Er waait een wind door het huis van de Islam : hoe God wereldwijd moslims tot geloof in Jezus Christus brengt
Auteur
David Garrison
Traducteur
Richard Kettmann
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
A wind in the house of Islam
Éditeur
Apeldoorn: CLC Publicaties, 2017
XII, 282 p. : ill.
ISBN
9789491935046 (paperback)
Placing suggestion
245.7 (SISO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

À propos de David Garrison

CC BY-SA 3.0 - Image by Melesse

David Garrison est un acteur américain né le 30 juin 1952 à Long Branch, New Jersey.

Il est principalement connu pour son rôle de Steve Rhoades dans la série télévisée Mariés, deux enfants.

Filmographie sélective

  • 1974 : Le Flic se rebiffe (The Midnight Man) : Photographe
  • 1980 : A Day with Conrad Green (TV) : Lewis
  • 1982 : Creepshow
  • 1984 : Ernie Kovacs: Between the Laughter de Lamont Johnson (téléfilm) : Dick Eisenback
  • 1985 : Chaînes conjugales (A Letter to Three Wives) (TV) : Ted
  • 1987-1990 : Mariés, deux enfants (série télévisée) : Steven Rhoades
  • 1990 : Working It Out (série télévisée) : Stan
  • 1995 : En lire plus sur Wikipedia