Theo Kamp, een onstuimige rechercheur moordzaken, moet samenwerken met zijn altijd correcte collega Willem Niessen.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2020
13 dvd-video's
Date d'enregistrement
2014-2020
Durée
43 x ca. 50 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983971424

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 1 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Verzamelbox met serie 1-5 (43 afleveringen) van de Nederlandse politieserie (2014-2020). Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) is de beste rechercheur moordzaken van Tilburg, maar ook zeer onstuimig. Als hij voor de zoveelste keer buiten zijn boekje gaat, wordt hij gedegradeerd en onder toezicht geplaatst van Willem Niessen (Dennis van de Ven), de meest correcte rechercheur van het korps. Seizoen 2 speelt zich vooral in Amsterdam af. Dan keert Kamp terug naar Tilburg en raakt betrokken bij de oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en extreem fanatieke terroristen, terwijl een charmante journaliste (Susan Visser) hem voor de voeten loopt. In seizoen 4 heeft Niessen de leiding over het politiecorps overgenomen van Marcel Verweij (Hans Ligtvoet) en wordt het rustige leven van Kamp met Maartje (Kiki van Deursen) en de kleine TJ verstoord door een seriemoordenaar. In seizoen 5 wordt een kostbaar schilderij gestolen uit een museum en leidt het spoor naar Bonaire. Beoordeling IMDb:…Lire la suite

À propos de David Lammers

David Lammers, né le 13 février 1972 à Zeist,, est un réalisateur, producteur et scénariste néerlandais.

Filmographie

  • 2001 : De laatste dag van Alfred Maassen (nl)
  • 2002 : Oud en nieuw (nl)
  • 2003 : Langs de grote weg (nl)
  • 2004 : Snacken (nl)
  • 2005 : Veere
  • 2005 : Allerzielen (nl)
  • 2005 : Gedi…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions