Livre Néerlandais

Dennis De Vries (auteur)

Dennis De Vries (auteur)
Dans la série:
Met 100% KRAKAU op zak ontdek je de stad in no time. De wandelroutes leiden je langs HIGHLIGHTS ÉN DE LEUKSTE ADRESSEN volgens de LOCALS. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Voor 's avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. En met de HANDIGE PLATTEGRONDEN vind je altij
Titre
Dennis De Vries
Langue
Néerlandais
Éditeur
Breda: Mo'media, 2016
88 p. : ill. + stadsplattegrond
9789057677014 (paperback)
Placing suggestion
Polen 996.3 (SISO) Polen (ZIZO)

Aussi en format :

Livre: Néerlandais, Néerlandais

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes