Een verliefde plastisch chirurg die door een ogenschijnlijk klein leugentje in de problemen komt, moet zijn assistente vragen de rol van zijn aanstaande ex te spelen. Samen met zijn nieuwe geliefde, zijn 'ex' en haar kinderen beleven ze een gecompliceerd weekend in Hawai͏̈i
Titre
Just go with it
Directeur
Dennis Dugan
Antécédent bibliographique
Abe Burrows
Compositeur
Rupert Gregson-Williams 1966-
Acteur
Adam Sandler Jennifer Aniston
Langue
Anglais
Éditeur
Sony Pictures Home Entertainment, 2011
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2011
Durée
112 min.
Note
Taalkeuze: o.a. Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: o.a. Nederlands, Frans, Engels Naar een toneelstuk van Abe Burrows
EAN
8712609656817

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie uit 2011 van Dennis Dugan (Grown ups; You don't mess with the Zohan), met Adam Sandler en Jennifer Aniston. Een verliefde plastisch chirurg die door een ogenschijnlijk klein leugentje in de problemen komt, moet zijn assistente vragen de rol van zijn aanstaande ex te spelen. Samen met zijn nieuwe geliefde, zijn 'ex' en haar kinderen beleven ze een gecompliceerd weekend in Hawaïi. Daphne Blokhuis (Metro 7-4-'11) geeft 3 (van 5) sterren: 'Adam en Jennifer weten hoe ze dit soort films moeten brengen. Zoals romantische films dat kunnen, laat ook 'Just go with it' je met een verliefd, dromerig gevoel achter.' Annemart van Rhee (Algemeen Dagblad 7-4-'11) geeft ook 3 (van 5) sterren en vindt de film weinig verrassend maar toch leuk: 'vooral door de hilarische bijrol van Nicole Kidman, en de prettig gestoorde kinderen van Aniston die denken dat ze maffiagenen hebben. Je moet er natuurlijk wel in wíllen meegaan.' Met extra's.

À propos de Dennis Dugan

Dennis Dugan est un acteur et réalisateur américain né le 5 septembre 1946 à Wheaton, dans l'Illinois (États-Unis).

Biographie

Filmographie

Acteur

  • 1971 : L'Hôpital (The Hospital) : E.R. Doctor
  • 1972 : Night Call Nurses
  • 1973 : The Girl Most Likely to... (en) (TV) : Charlie Elliott
  • 1973 : Death Race (TV) : Pvt. Becker
  • 1975 : Le Jour du fléau (The Day of the Locust) : Apprentice
  • 1975 : La Fugue (Night Moves) : Boy
  • 1975 : Smile de Michael Ritchie : Logan
  • 1976 : Le Riche et le Pauvre ("Rich Man, …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions