DVD
Anglais

Love, weddings & other disasters

Dennis Dugan (directeur), Diane Keaton (acteur), Jeremy Irons (acteur)
Een bloemenverkoopster gaat samen met een cateraar de bruiloft van een vriendin plannen, hoewel bekend is dat ze er bij een andere bruiloft een puinhoop van gemaakt heeft.
Titre
Love, weddings & other disasters / written and directde by Dennis Dugan
Directeur
Dennis Dugan
Acteur
Diane Keaton Jeremy Irons Maggie Grace Diego Boneta Andrew Bachelor
Langue
Anglais
Titre parallèle
Love, weddings and other disasters
Éditeur
Just Entertainment, © 2021
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
ca. 90 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983972049

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse romantische komedie (2020) van Dennis Dugan (Grown ups, Jack and Jill) met Diane Keaton (Annie Hall, Manhattan), Maggie Grace (Taken), Jeremy Irons (The Borgias, Night train to Lisbon) en Diego Boneta (Terminator: dark fate). De eigenaresse van een bloemenwinkel wordt gevraagd een bruiloft te plannen, hoewel ze wordt herkend van een video die liet zien dat ze een andere bruiloft ruïneerde. Terwijl iedereen zich inzet om een 'perfecte' bruiloft te organiseren, blijken de onderlinge relaties verre van perfect te zijn. Beoordeling IMDb: 5.1. Christy Lemire (RogerEbert 4-12-’20): Een potpourri van scènes, haastig in elkaar gezet, afgrijselijk gefilmd en beroerd gemonteerd (0 sterren van 4). Robbie Collin (Daily Telegraph (UK) 9-4-’21): Disasters, dat is precies wat het is (1 ster van 5). Nell Minow (Movie Mom 4-12-’20): Geen van de personages is rationeel, geloofwaardig, begrijpelijk of aantrekkelijk (beoordeling D). Graeme Tuckett (stuff.co.nz 11-2-’21): Love Actually was ten…Lire la suite

À propos de Dennis Dugan

Dennis Dugan est un acteur et réalisateur américain né le 5 septembre 1946 à Wheaton, dans l'Illinois (États-Unis).

Biographie

Filmographie

Acteur

  • 1971 : L'Hôpital (The Hospital) : E.R. Doctor
  • 1972 : Night Call Nurses
  • 1973 : The Girl Most Likely to... (en) (TV) : Charlie Elliott
  • 1973 : Death Race (TV) : Pvt. Becker
  • 1975 : Le Jour du fléau (The Day of the Locust) : Apprentice
  • 1975 : La Fugue (Night Moves) : Boy
  • 1975 : Smile de Michael Ritchie : Logan
  • 1976 : Le Riche et le Pauvre ("Rich Man, Poor Man")…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions