Livre
Néerlandais

Ontwerpen met planten in de 21e eeuw

Diarmuid Gavin (auteur), Terence Conran (auteur), Rien Meijer (traducteur)
- Een rijk geïllustreerd, groot formaat boek over tuinen in deze eeuw, geschreven door meesterontwerpers Gavin en Conran.
- Dit keer delen de auteurs hun opvattingen, kennis en tips over de beplanting van tuinen en leren ze je doordacht een beplantingsplan te maken.
- Met aandacht voor invloeden, context, structuur, kleur, seizoenen, omstandigheden en verschillende stijlen.
- Veel i
Extra subject
tuinontwerpen
Titre
Ontwerpen met planten in de 21e eeuw
Auteur
Diarmuid Gavin Terence Conran
Traducteur
Rien Meijer
Langue
Néerlandais
Éditeur
Arnhem: Terra, 2012
272 p. : foto's
ISBN
978 9089890856
Placing suggestion
638.1 (SISO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dit grote, luxueus uitgevoerde boek gaat over vormgeving met tuinplanten. Het informeert over de herkomst van planten en hun gebruiksmogelijkheden. Het geeft een kijkje in de keuken van beplantingstactieken en overwegingen bij het ontwerpen van een tuin in uiteenlopende stijlen, inclusief elementen als boomhutten en nachtelijke sfeerverlichting. Op heldere en zeer inspirerende wijze laat het boek vooral tuinplezier zien: plezier in ontwerpen, plezier in beplanten en plezier in herbeplanten. Bevat een interview met de auteurs, een gelauwerde Britse (interieur)ontwerper en een bekende tuinontwerper die diverse Britse tuinprogramma’s presenteerde; samen publiceerden zij eerder ‘Tuinontwerpen in de 21e eeuw’*. Ondersteund door schitterende foto’s laat het gerenommeerde ontwerpersduo zien hoe je in alle seizoenen sfeer, diepte, structuur, textuur en kleur in een tuin maakt. Inclusief diverse bijlagen over o.a. planten, verzorging, snoei, vermeerderen en grond. Met plantenlijst en trefwoord…Lire la suite

Suggestions