Livre
Néerlandais

Slovenië

Dieter Schulze (auteur)
ANWB EXTRA is een compacte reisgids van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuisvoelt op de plaats van bestemming.

In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op verrassende wijze verkent. Grootste EXT
Titre
Slovenië
Auteur
Dieter Schulze
Langue
Néerlandais
Édition
2de herz. dr.
Éditeur
Den Haag: ANWB, 2005 | Autres éditions
120 p. : ill. + krt.
ISBN
90-18-01980-1 9789018019808
Placing suggestion
Slovenië 993 (SISO) Slovenië ; Slovenië (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over o.a. Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie e.d. Dan volgen de plaatsbeschrijvingen en een vijftal Extra-routes, alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes en laat zich daar goed mee vergelijken. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is soms iets meer, soms iets minder uitgebreid. De meerwaarde zit hem vooral in de stadsplattegronden en in de goed bruikbare uitvouwbare landkaart 1:150.000 achterin, met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de Extra-routes en op de achterzijde een plaatsnamenregister. Aangevulde en geactualiseerde druk.