Livre
Néerlandais

Libelle wandelgids voor de hele familie : 20 kindvriendelijke wandelingen in Vlaanderen en in de Ardennen

Dirk De Moor (auteur), Johan Van Praet (auteur), Julien Van Remoortere (auteur)

Libelle wandelgids voor de hele familie : 20 kindvriendelijke wandelingen in Vlaanderen en in de Ardennen

Dans la série:
De auteurs nemen u in 20 kindvriendelijke wandelingen, afgestemd op het ritme van de hele familie, mee naar de mooiste plekjes in Vlaanderen en in de Ardennen.Met gedetailleerde kleurenkaartjes, meer dan 100 kleurenfoto's en veel informatie over de plaatselijke fauna en flora.Deze wandelgids mag zeker niet ontbreken tijdens die gezellige familieweekends.
Titre
Libelle wandelgids voor de hele familie : 20 kindvriendelijke wandelingen in Vlaanderen en in de Ardennen
Auteur
Dirk De Moor Johan Van Praet Julien Van Remoortere
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tielt: Lannoo, 2009
221 p. : ill.
ISBN
9789020983869
Placing suggestion
985.3 (SISO) Wandelen - Fietsen (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Gids met beschrijvingen van twintig wandeltochten in Vlaanderen en in de Ardennen. De wandelroutes zijn geschikt om erop uit te gaan met de hele familie, met zowel kleine als iets grotere kinderen, aldus de inleiding. Vooraf enkele algemene tips zoals over de wandeluitrusting en hoe lang kinderen kunnen stappen, en een overzichtskaart. Vervolgens beschrijvingen van de twintig wandelingen. Prettig is dat per wandeling verschillende trajecten worden gegeven, zodat de wandelaar kan kiezen uit een kortere dan wel een langere route. De kortst beschreven wandeling is 2 km, de langste 11,5 km. Bij elke wandeling een kaart, routebeschrijving, achtergrondinformatie, tips wat er voor kinderen in de omgeving leuk is, hoe kom je er, parkeren etc. Geïllustreerd met kleurenfoto’s. Een leuke en aantrekkelijke gids voor ouders en kinderen.

À propos de Dirk De Moor

CC BY-SA 4.0 - Image by Marcel Vanhulst

Dirk De Moor, né le 19 janvier 1952 à Wilrijk, est un chef de chœur belge.

Depuis septembre 1990, il est le directeur artistique des Chœurs de l'Union européenne.

Biographie

Né à Anvers dans une famille d'artistes - son père Bob De Moor, dessinateur de bandes dessinées, fut le bras droit d’Hergé. À l’âge de huit ans, remarqué par l’Abbé Caron, Dirk De Moor entre dans la chorale du Collège St-Pierre à Uccle (Bruxelles), équivalent belge des « Petits Chanteurs à la Croix-de-Bois ». C’est une révélation. Contaminé pour la vie, il fréquente les Académies de Musique d'Uccle et de Saint-Gilles (Bruxelles), puis entre au Conservatoire Royal de Musique de Bruxelles, où il étudie la direction chorale et le chant auprès de la cantatrice Nicole Welbès.

Entre 1979…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions