Livre
Néerlandais
Als Special Agent Pendergast op een avond zijn zoon dood aantreft op de stoep, beseft hij dat iemand wraak op hem wil nemen.
Titre
Het blauwe labyrint / Preston & Child
Auteur
Douglas Preston Lincoln Child
Traducteur
Marjolein Van Velzen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Blue labyrinth
Éditeur
Amsterdam: Uitgeverij Rainbow, 2019 | Autres éditions
431 p.
ISBN
9789041713223 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De veertiende thriller met FBI special agent Pendergast. Ditmaal ook als slachtoffer. Hij wordt besmet met een goedje waartegen geen geneesmiddel bekend is. Het vinden daarvan is een race tegen de klok. Het zou wel handig zijn om te weten wie er achter de aanslag zit, maar dat blijft tot tegen het slot van het verhaal een mysterie. Het heeft te maken met de handel in een kwakzalverig elixer dat door Pendergasts overgrootvader met veel succes verkocht werd, maar dat ook veel slachtoffers maakte. Het verhaal begint bepaald verrassend als het lijk van Pendergasts zoon voor zijn deur wordt gedropt. Zonder kennis van voorafgaande delen is dit verhaal wel lastig te volgen. Want hoe zat het met de zoons van wie hij het bestaan niet wist? Wat is zijn verhouding met huisgenoot Constance en inspecteur D’Angelo? En wat waren de museummoorden? Liefhebbers weten dat ze de verhalen niet zo serieus moeten nemen. Een figuur als Pendergast hebben ze niet bij de FBI. Het draait om verrassende vondsten …Lire la suite

À propos de Douglas Preston

Douglas Preston, né le 20 mai 1956 à Cambridge dans le Massachusetts, est un écrivain américain. Il est l'auteur de plusieurs romans dans les genres de l’horreur et du techno-thriller qu'il écrit seul ou en collaboration avec Lincoln Child.

Biographie

Douglas Preston est diplômé de la Cambridge School de Weston (en) dans le Massachusetts, et du Pomona College de Claremont (Californie). Il commence sa carrière d'écrivain à l'American Museum of Natural History de New York à partir de 1978. Il y travaille jusqu'en 1985 en tant qu'écrivain, éditeur, puis directeur de publication du catalogue des expositions. Il est au même moment journaliste au magazine Natural History (en).

Il publie en 19…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions