DVD
Néerlandais

De film van Dylan Haegens

Dylan Haegens (directeur), Bas Van Teylingen (directeur), Michiel Peereboom (scénariste)
Dylan is een succesvolle YouTuber, maar concurrent IJsbrand maakt zijn filmpjes steeds sneller en beter na. Wat is hier aan de hand? Vanaf ca. 10 jaar.
Titre
De film van Dylan Haegens
Directeur
Dylan Haegens Bas Van Teylingen
Scénariste
Michiel Peereboom
Acteur
Ilse Warringa 1975- Patrick Stoof Marit Brugman 1990- Rick Vermeulen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 81 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8711983968523

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Bioscoopfilm van Dylan Haegens die een zeer populair YouTube-kanaal heeft met komische sketches. Evenals in de sketches speelt Haegens samen met zijn vrienden Marit Brugman, Teun Peters en Rick Vermeulen uitvergrote versies van zichzelf. Dylan heeft samen met zijn vrienden een eigen YouTube-kanaal en een tostizaak. Maar ze hebben ook een concurrent, IJsbrand (Nick Golterman), die de filmpjes van Dylan namaakt, maar dan beter en heel snel. Wanneer ze op onderzoek uitgaan, ontdekken ze het geheim van IJsbrand en gaan dat zelf ook zo proberen, maar dat loopt verkeerd. Haegens is de eerste Nederlandse YouTuber met een eigen speelfilm. De recensenten geven 2-4 sterren. Marco Weijers (Telegraaf 16-8-’18): ‘(…) Met vette slapstick, absurdistische grappen en openlijke knipoogjes naar het publiek blijft Team Haegens in deze film dicht bij de bron die ook het succes op YouTube volgde. Op die manier bedienen zij hun vaste fans op maat, terwijl deze toegankelijke familiefilm tegelijk een leuke ke…Lire la suite

À propos de Dylan Haegens

Dylan Haegens, né le 23 octobre 1992 à Venray,, est un acteur, réalisateur, scénariste, blogueur et vidéaste néerlandais.

Carrière

Autre que son travail de cinéaste, il exerce également le métier vidéaste, il lance sa chaîne Youtube, intitulée Dylanhaegens en 2010. En décembre 2014, elle avait touché plus de 250 000 abonnés[réf. nécessaire].

Filmographie

Acteur

Cinéma et téléfilms