Livre
Anglais

The perfect couple : a novel

Elin Hilderbrand (auteur)

The perfect couple : a novel

Genre:
Als Celeste de rijke Benji ontmoet kan ze haar geluk niet op omdat ze kennis maakt met compleet nieuwe levensstijl waar geld geen rol speelt. Maar maakt geld wel gelukkig?
Titre
The perfect couple : a novel
Auteur
Elin Hilderbrand
Langue
Anglais
Éditeur
London: Hodder & Stoughton, 2018
471 p.
ISBN
9781473611269 (paperback)
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De rijke Benji en zijn introverte verloofde Celeste staan op het punt om met elkaar in het huwelijk te treden op het mooie en prestigieuze Nantucket. Op de ochtend van hun huwelijk slaat het noodlot toe. Celestes’ beste vriendin en getuige Merrit wordt dood gevonden in zee. De politie vermoedt dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen en er wordt een onderzoek gestart om haar moordenaar te vinden. Tijdens deze zoektocht komen er veel duistere geheimen aan het licht en haast iedereen lijkt verdacht. Ondertussen worstelt Celeste met meer dan enkel het verlies van haar beste vriendin. Deze zinderende thriller blijft spannend en vermakelijk tot het eind. De personages worden goed omschreven en de lezer wordt een kijkje in het leven van bevoorrechte Amerikanen gegund. Doordat ieder hoofdstuk begint met een datum, is het zeer helder waar in het verhaal men zich bevindt. Het verhaal is krachtig opgebouwd en bestrijkt de periode vanaf de ontmoeting van Celeste en Benji tot aan het hed…Lire la suite

À propos de Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand, née à Collegeville en Pennsylvanie, est un écrivain américain, auteur de nombreux romans d'amour.

Biographie

Elle est diplômée de l'université Johns-Hopkins.

Elle enseigne ensuite l'écriture créative à l'Iowa Writers' Workshop de l'université de l'Iowa. En 1993, elle déménage sur l'île de Nantucket, au Massachusetts.

En 2000, elle publie Beach Club. Ce roman d'amour et les quinze suivants de l'auteur se déroulent à Nantucket et dans les environs.

Œuvres

Romans

  • The Beach Club (2000)
  • Nantucket Nights (2002)
  • Summer People (2004)
  • The Blue Bistro (2006)
  • The Love Season (2007)
  • Barefoot (2008)
  • A Summer Affair (2008]
  • The Castaways (2009]
  • <…En lire plus sur Wikipedia