Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Ik rijm, rijm, rijm

Elle Van Lieshout (auteur), Erik van Os (auteur), Maria Van Eeden (auteur)
Rijm mee met Mik en Roos. Versjes, stripjes, rijmpjes, grapjes en liedjes. Oplopend AVI-niveau van Start t/m M4. Vanaf ca. 6 jaar.
Niveau de lecture
AVI 1, AVI 2, AVI 3, AVI Début, AVI M3, AVI E3
Titre
Ik rijm, rijm, rijm / met tekst van Elle van Lieshout, Erik van Os, Maria van Eeden ... [et al.] ; met ill. van Claudia Verhelst, Hugo van Look, Paula Gerritsen ... [et al.]
Auteur
Elle Van Lieshout Erik van Os Maria Van Eeden
Dessinateur
Claudia Verhelst Hugo Van Look Paula Gerritsen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tilburg: Zwijsen, 2014 | Autres éditions
57 p. : ill.
Note
Deze versjes zijn eerder verschenen in de serie Boeken vol versjes
ISBN
9789048710546 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In dit boek vind je versjes, stripjes, rijmpjes, grapjes en liedjes op maat voor beginnende lezers (AVI-Start t/m M4). De versjes in dit boek zijn eerder verschenen in delen van de serie 'Boeken vol versjes'*. Deze serie is op maat gemaakt en ze sluit aan bij de kernen van Veilig leren lezen. Verschillende auters waaronder het schrijversduo Erik van Os en Elle van Lieshout, Maria van Eeden en Bette Westera schreven mee aan de serie. Het lezen van dit boek bevordert het leesplezier, stimuleert de creativiteit en vergroot de woordenschat. Ook het samenlezen wordt gestimuleerd. Het boek is veelvuldig geïllustreerd met mooie kleurrijke verfillustraties van diverse illustratoren. Achterin staan tips voor kinderen om zelf de mooiste versjes met tekeningen te maken. Kortom, een aanwinst in de kast voor eerste leesboekjes. Vanaf ca. 6 jaar.

Suggestions