Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

De laatste hoop

Erin Hunter (auteur), Pauline Akkerhuis (traducteur)
Terwijl Lindepoel de nachtelijke trainingen van de krijgers van het Duistere woud bespioneert, gaan Duifvleugel, Gaaiveder en Leeuwvlam op zoek naar de vierde kat uit de profetie. Want die vierde kat is de enige hoop op overleving voor de Clans. Dan barst de strijd los. Vanaf ca. 10 jaar.
Titre
De laatste hoop
Auteur
Erin Hunter
Traducteur
Pauline Akkerhuis
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The last hope
Éditeur
[Amsterdam]: Fantoom, 2019
411 p.
ISBN
9789059246409 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 250 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In dit zesde boek van de vierde serie, 'Teken van de sterren'*, uit de reeks Warrior Cats, loopt de spanning flink op. Terwijl Lindepoel de nachtelijke trainingen van de krijgers van het Duistere Woud nog steeds spionerend volgt, moeten Duifvleugel, Gaaiveder en Leeuwvlam, de drie katten uit de profetie, op zoek naar de vierde kat. De vierde kat die de enige hoop op overleving van de Clans is! Als de strijd uiteindelijk losbarst, stroomt het kattenbloed rijkelijk en zijn verliezen niet te overzien. Met hulp van oude bondgenoten én de vierde kat is de overwinning aan de Clans. Een bitterzoete overwinning: Vuurster sterft haar laatste leven… Wederom een verhaal dat ondanks/dankzij het bekende stramien leest als een trein, waarin oude verhaallijnen zich vermengen met het feit dat trouw aan de SterrenClan niet meer voor iedere kat vanzelfsprekend is. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, vlot beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel. Op naar serie vijf – w…Lire la suite

À propos de Erin Hunter

Erin Hunter est le pseudonyme commun de trois romancières britanniques, Kate Cary, Cherith Baldry et Victoria Holmes, rejointes ensuite par l'Américaine Tui Sutherland, l'Israélienne Inbali Iserles et les Britanniques Gillian Philip et Rosie Best. Ces écrivaines se relaient pour écrire les livres des séries La Guerre des clans, La Quête des ours, Survivants, Bravelands, ainsi que Bamboo Kingdom. Elles ont inventé le nom Erin Hunter pour faciliter la recherche de leurs livres dans les librairies ou bibliothèques.

Œuvres

Univers La Guerre des clans

Cycle I : La Guerre des clans

  1. Retour à l'état sauvage, Pocket Jeunesse, 2005 ((en) En lire plus sur Wikipedia