Livre
Néerlandais

De wildernis in [geïllustreerde luxe editie]

Erin Hunter (auteur), Huberte Vriesendorp (traducteur), Michaël Vincent (dessinateur)
Dans la série:
Public cible:
9-11 ans et plus
Rufus is een kater die bij mensen woont. Als hij op een dag in contact komt met wilde katten, krijgt hij de kans zich aan te sluiten bij de DonderClan. Het eerste deel van de Warrior Cats-reeks uitgegeven in een geïllustreerde hardcover groot formaat editie.
Sujet
Katten
Titre
De wildernis in [geïllustreerde luxe editie]
Auteur
Erin Hunter
Traducteur
Huberte Vriesendorp
Dessinateur
Michaël Vincent
Titre uniforme
De wildernis in (geïllustreerde luxe editie)
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Into the wild
Édition
Geïllustreerde luxe editie in groot formaat
Éditeur
Amsterdam: Fantoom, 2019
216 p. : ill. ; 26 cm
ISBN
9789059246720 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 32 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een nieuwe luxe editie in groot royaal formaat van het eerste boek over de Warrior Cats. Het verhaal draait om Rufus, een kater die bij mensen in huis woont. Als hij op een dag in contact komt met wilde katten, krijgt hij de kans zich aan te sluiten bij de DonderClan. Die kans grijpt hij aan. Hij wordt leerling-krijger en krijgt de naam Vuurpoot. Maar niet alle katten zijn even blij met zijn komst. De katten hebben voor sommige begrippen eigen woorden, zoals poesiepoes voor huiskatten, nieuwblad voor lente en zonhoog voor het middaguur. Er worden heel wat muizen en vogeltjes gedood. De katten gedragen zich hierbij niet erg kats, want ze spelen niet met hun prooi. De meeste karakters zijn goed uitgewerkt, maar wel gebaseerd op types. De bladspiegel oogt vrij vol. Deze luxe uitgevoerde (gebonden) editie met leeslint en los papieren stofomslag bevat net als de vorige editie illustraties in zwart-wit. Een overzicht van de kattenclans met hun namen ontbreekt. Een leuk en spannend verhaal, …Lire la suite

À propos de Erin Hunter

Erin Hunter est le pseudonyme commun de trois romancières britanniques, Kate Cary, Cherith Baldry et Victoria Holmes, rejointes ensuite par l'Américaine Tui Sutherland, l'Israélienne Inbali Iserles et les Britanniques Gillian Philip et Rosie Best. Ces écrivaines se relaient pour écrire les livres des séries La Guerre des clans, La Quête des ours, Survivants, Bravelands, ainsi que Bamboo Kingdom. Elles ont inventé le nom Erin Hunter pour faciliter la recherche de leurs livres dans les librairies ou bibliothèques.

Œuvres

Univers La Guerre des clans

Cycle I : La Guerre des clans

  1. Retour à l'état sauvage, Pocket Jeunesse, 2005 ((en) En lire plus sur Wikipedia

Suggestions