Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Eclips

Erin Hunter (auteur), Pauline Akkerhuis (traducteur)
De DonderClan wordt onverwachts aangevallen en alle Clans belanden in een ongekend hevige strijd. De krachten van de drie kleinkinderen van clanleider Vuurster worden op de proef gesteld. Vanaf ca. 10 jaar.
Sujet
Katten
Titre
Eclips
Auteur
Erin Hunter
Traducteur
Pauline Akkerhuis
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Eclipse
Éditeur
Amsterdam: Fantoom, 2018 | Autres éditions
387 p.
ISBN
9789059246010 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Vier clans van katten staan afwisselend op goede en minder goede voet met elkaar. Wanneer indringers in het territorium van de DonderClan komen, zien de katten van de DonderClan zich genoodzaakt deze te verjagen. Een grote rol is hierbij weggelegd voor de broertjes Leeuwpoot en Gaaipoot en hun zusje Hulstpoot. Over hen is er een profetie dat ze 'de macht van de sterren in hun poten zullen houden'. Wat dat precies betekent, wordt in dit deel van ‘Warrior Cats’ uiteraard nog niet onthuld. Om dit deel goed te kunnen volgen en de verschillende karakters goed te kunnen begrijpen is het noodzakelijk om de eerdere delen gelezen te hebben. Het verhaal is aantrekkelijk vanwege de langzaam opgebouwde spanning en vanwege het feit dat het grotendeels uit gesprekken bestaat, afgewisseld met gedetailleerde beschrijvingen. Je moet er vanwege de grote hoeveelheid personages wel goed je aandacht bij houden. Voor in het boek staat een lijst met personages, geordend per clan. De informatie hierin helpt …Lire la suite

À propos de Erin Hunter

CC BY 4.0 - Image by Luigi Novi

Erin Hunter est le pseudonyme commun de trois romancières britanniques, Kate Cary, Cherith Baldry et Victoria Holmes, rejointes ensuite par l'Américaine Tui Sutherland, l'Israélienne Inbali Iserles et les Britanniques Gillian Philip et Rosie Best. Ces écrivaines se relaient pour écrire les livres des séries La Guerre des clans, La Quête des ours, Survivants, Bravelands, ainsi que Les Messagers du dragon. Elles ont inventé le nom Erin Hunter pour faciliter la recherche de leurs livres dans les librairies ou bibliothèques.

Œuvres

Univers La Guerre des clans

Cycle I : La Guerre des clans

  1. Retour à l'état sauvage, Pocket Jeunesse, 2005 ((en) En lire plus sur Wikipedia