Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Spoor van de maan

Erin Hunter (auteur), Pauline Akkerhuis (traducteur)
Public cible:
9-11 ans et plus
Gaaiveder krijgt in een visioen bezoek van Rots, een kat uit het verre verleden die hem de opdracht geeft met Duifvleugel, Vossprong en Kwiklicht naar de Stam der Waterstromen te reizen. Vanaf ca. 10 jaar.
Sujet
Katten
Titre
Spoor van de maan
Auteur
Erin Hunter
Traducteur
Pauline Akkerhuis
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Sign of the moon
Éditeur
Amsterdam: Fantoom, 2018 | Autres éditions
364 p.
ISBN
9789059245983 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:
Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In dit vierde deel van de vierde serie 'Teken van de sterren'* uit de reeks 'Warrior Cats' wisselen twee verhaallijnen elkaar af. In de ene lijn volgen we met name de DonderClan. Lindepoot en Duifpoot slagen voor hun examen en ontvangen hun krijgersnaam: Lindepoel en Duifvleugel. Verder neemt Lindepoel nog steeds deel aan de nachtelijke trainingen in het Duistere Woud en ontdekt dat Bloesemval ook een van de deelnemers is. In de andere verhaallijn speelt Gaaiveder een hoofdrol. In een visioen krijgt hij bezoek van Rots, een kat uit het verre verleden die hem de opdracht geeft met Duifvleugel, Vossprong en Kwiklicht naar de Stam der Waterstromen te reizen. Waarom? Dat wordt pas aan het einde duidelijk – slachtoffers kunnen niet voorkomen worden! Wederom een verhaal dat ondanks het bekende stramien leest als een trein. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, vlot en goed beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel. Op naar deel vijf, op naar de strijd – want …Lire la suite

À propos de Erin Hunter

CC BY 4.0 - Image by Luigi Novi

Erin Hunter est le pseudonyme commun de trois romancières britanniques, Kate Cary, Cherith Baldry et Victoria Holmes, rejointes ensuite par l'Américaine Tui Sutherland, l'Israélienne Inbali Iserles et les Britanniques Gillian Philip et Rosie Best. Ces écrivaines se relaient pour écrire les livres des séries La Guerre des clans, La Quête des ours, Survivants, Bravelands, ainsi que Les Messagers du dragon. Elles ont inventé le nom Erin Hunter pour faciliter la recherche de leurs livres dans les librairies ou bibliothèques.

Œuvres

Univers La Guerre des clans

Cycle I : La Guerre des clans

  1. Retour à l'état sauvage, Pocket Jeunesse, 2005 (En lire plus sur Wikipedia